Hihetetlen dimenziók egy értékesítő szemével
Címlap / Ajánló / Hihetetlen dimenziók egy értékesítő szemével

>

Hihetetlen dimenziók egy értékesítő szemével

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Tudtad, hogy az értékesítés az egyik legelismertebb szakma a világon? A te fejedben más kép jelenik meg? Ez azért lehet, mert maga az értékesítői szakma nagyon le lett járatva hosszú évek alatt Magyarországon. Pedig ez az a tevékenység, amit ha jól csinál valaki (alkalmazottként, vállalkozóként, vagy a saját cégében), akkor hihetetlen dimenziókat nyit meg. 

Ez a legkeresettebb szakma a munkaerő piacon. Minden cég olyan sales-esre vágyik, aki valódi értéket teremt és volument hoz. A profi értékesítőket ezért busásan megfizetik, kényeztetik és odafigyelnek rá, hogy el ne menjenek. Sajnos a hazai piacon egy kényszerszakmává vált, mert ha nem talál valaki a szakmájában munkát, akkor előbb-utóbb értékesítőnek áll képzetlenül. Ez okozza azt a jelenséget, hogy mindenki menekül az értékesítőktől és még a képzetlen értékesítő is menekül önmagától.

Az érvényesülés iskolájának alap tétele, hogy mindenki értékesítő.

Akár cégvezető, akár alkalmazott vagy, értékesítened kell: egy ötletet, önmagadat, a munkád eredményét, a céget és persze a terméket, vagy a szolgáltatást. Manapság akkora a kommunikációs zaj, hogy nincs más lehetőséged - vagy Te értékesítesz, vagy más fog, de ekkor másnál csilingel a kassza. Ezért nagyon igaz, hogy az értékesítési készséged az egyik legmeghatározóbb tényezője a sikereidnek és az eredményeidnek. Nem mindegy, hogy hogyan állsz hozzá.

Életed egyik legjobb befektetése, ha profi értékesítővé képzed magad, akkor is, ha ez nem a Te feladatod.

Vállalkozóként, vagy cégvezetőként egyszerűen kötelező. Te vagy a céged arca – az, akitől vesznek, vagy nem vesznek. Fejleszd a készségeidet, mert akár akarod, akár nem szükséged lesz rá. Minél később látod ezt be, annál nagyobb hátrányba kerülsz azokkal, akik már ezt felismerték.

Vetkőzd le a sztereotípiákat...

Vannak született sales-esek, de bárki képes megtanulni jól értékesíteni, ha levetkőzi azt a szemléletet, hogy ez rossz dolog. A legjobb esélyeket adja számodra az életre, ha képessé válsz mások igényeire megoldást szállítani. Teremts értéket az ügyfeleid/vevőid számára és szeretni fognak érte.


Ott a helyed, az első sorban!

Az Értékesítők Napját pontosan azért keltettük életre 2015-ben, hogy megmutassuk a szakma szépségét és lehetőségeit. Olyan trénereket hívunk egy színpadra, akik megmutatják Neked a másik nézőpontot, amivel megnyílnak számodra is a hihetetlen dimenziók.



Még egy fontos gondolat:
Az ÉN 2.0-ára 97%-os közönség elégedettséget kaptunk, és NEM TITOK, hogy az ÉN 3.0-ra még több energiát fordítunk! Biztosra veheted, hogy az eddigi legjobb Értékesítők Napján fogsz részt venni. Fontos vagy nekünk, és hisszük, hogy számodra is értéket képviselünk, ezért mindent beleadunk. Tarts velünk!


Varga István
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)
 
 
[ 7713 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x