Ajánló - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap4
hirdetés
Ajánló
Segíts leckét írni!

Nincs a világnak olyan tája, ahol ne hangzana fel ez a kérés, iskolás gyerek szájából. Azonban nem olyan könnyű az, mint elsőre látszik, mivel a szülő nem tanár, és teljesen más a kapcsolata a gyerekkel. Hogy segíthetnénk jól? Megírjuk vele, helyette, vagy magára hagyjuk?


Vérző, gyulladt fogíny? Ne hanyagold el, mert súlyos bajt okozhat!

A fogmosás közben jelentkező ínyvérzés gyakori jelenség, talán már te is tapasztaltad. A legtöbben csak legyintenek rá, hiszen általában nem jár fájdalommal, valamint a vérzés mértéke is változó. Annak ellenére, hogy sokáig nem tapasztalsz komolyabb tüneteket, az ínyvérzést nem szabad elhanyagolni.


Cumi, cumisüveg, ivópohár és sterilizáló? Csakis MAM a Baby&More-tól!

A sterilizálás és a fertőtlenítés a kisbabák esetében egyébként is elmaradhatatlan, de most, a koronavírus járvány idején még nagyobb odafigyelést igényel. Legyen szó alvó, vagy játszócumiról, cumisüvegről, vagy ivópohárról, ilyenkor különösen fontos, hogy a legjobb minőséget válasszuk!


5 tipp, hogy ne laposodjon el a nyelvtudásod

Ahány nyelvet beszélsz, annyi ember vagy - tartja a mondás. És ez valóban így van, a mai világban a nyelvtanulás az egyik legjobban megtérülő befektetés. Választhatod a klasszikus nyelveket, mint az angol, német, francia, de hódít a spanyol és az olasz is, de az izgalmas mandarin nyelv is divatos.


Őszi cipő trend utcára és sportoláshoz

Ahogy beköszönt a hűvös idő, a ruhatárat is le kell cserélni az őszi évszaknak megfelelően. A szekrények polcairól egy időre lekerülnek a trikók, rövidnadrágok és a helyüket farmerek, pulóverek veszik át. A cipősszekrényekből is eltűnnek a lábujj papucsok, szandálok és helyükre kerülnek a sneakerek.


Hamarosan kiderül, hogy melyik az Északkelet-Magyarország legjobbja szállodája

AZ ÉV HOTELE Best of ’10 évadának második régiós versenye pár nap múlva véget ér.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
x