Töltött burgonya
Címlap / Asztalra / Töltött burgonya

Töltött burgonya

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A krumplit megmossuk, és egyenként alufóliába csomagolva sütőben megsütjük. A gombát leszűrjük, feldaraboljuk. Serpenyőben megolvasztjuk a vajat, hozzáadjuk az apróra vágott hagymát és a gombát. Néhányszor átforgatjuk, sóval, borssal ízesítjük.  

Hozzávalók

8 egyforma méretű burgonya
20 dkg gomba (konzerv)
1 póréhagyma
2 dl tejszín
15 dkg gorgonzola sajt
2 evőkanál vaj
1 evőkanál liszt
őrölt bors


Elkészítés:

A krumplit megmossuk, és egyenként alufóliába csomagolva sütőben megsütjük. A gombát leszűrjük, feldaraboljuk. Serpenyőben megolvasztjuk a vajat, hozzáadjuk az apróra vágott hagymát és a gombát. Néhányszor átforgatjuk, sóval, borssal ízesítjük. Mielőtt hozzáadnánk a tejszínt, liszttel megszórjuk. Alaposan kiforraljuk. Levesszük a tűzről, belekeverjük a kis darabokra vágott sajtot. A sült krumpli tetején megbontjuk a fóliát, és a burgonyát X alakban bevágjuk, úgy, hogy kinyíljon. Beletöltjük a tejszínes gombát, hagymával, színes paprikával díszítve tálaljuk.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1997 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x