Színes tortákról álmodom - valósítsd meg édes vágyaidat...
Címlap / Asztalra / Színes tortákról álmodom - valósítsd meg édes vágyaidat az Álomtorta.hu-val!

Színes tortákról álmodom - valósítsd meg édes vágyaidat az Álomtorta.hu-val!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Kisgyermekként hányan álmodoztunk arról, hogy felnőve ruha- vagy jelmeztervezők, netán designerek, esetleg stylistok leszünk? Ha eddig másfele is sodort téged az élet, akkor sem kell csüggedned, mert most 8 lépésben belőled is profi tervező válhat! 


Ha úgy érzed, érzéked van a szép dolgokhoz, ha ösztönösen ki tudod választani a legtrendibb és legesztétikusabb stílusokat és formákat, ha mesterien bánsz és ugyanakkor imádsz színek és minták válogatásával bíbelődni, ha egy-egy hosszabb telefonbeszélgetés eredménye egy kerekded formákkal telerajzolt papírlap, ha szívesen mazsolázol a különféle csipkék és szalagok között, akkor ne is keresgélj tovább, a lehető legjobb helyre tévedtél.


Szereted a stílusos dolgokat, mindened a kellem és kedveled, ha mindez nem csak ruhádon jelenik meg? Akkor most ülj le, képzelj magad elé egy meztelen tortát, melyet most saját stílusodnak és ízlésednek megfelelően öltöztethetsz fel. Rajtad múlik a külső megjelenés, ráadásul még a belső ízvilágot is személyre szabhatod.

Hát nosza, dologra fel, s vágj bele! Mindehhez nincs is másra szükséged, csak egy üres vászonra, ami esetünkben ugye még csupán egy díszítetlen torta. Ne sajnáld a festéket, vagyis a kreativitásod, hiszen tortád megjelenése csakis Te rajtad múlik! 8 egyszerű lépésben kiválaszthatod mind az íz- és színvilágot, felöltöztetheted különböző édes-bűvös burkolatokba, s persze meghatározhatod magát a torta méretét.


A tervezés folyamatának egyik legizgalmasabb szakaszában kiválaszthatod a mintát, ami majd a burkolatot fogja ékesíteni. Az alkotás fénypontjaként kiválaszthatod tortád egyedi díszítését, körbekötheted szalaggal, vagy egy gyönyörű csipkemintás bordűrrel. Utolsó lépésként tűzhetsz rá különleges kézműves tortadekorációkat, vagy épp egy aprócska tűzijátékot, hogy ezzel is kiemelhesd egyedileg megtervezett tortád fényét.


Amellett hogy a tervezés izgalma végig a Tiéd, meglepheted szeretteidet, vagy különlegessé varázsolhatsz bármely más alkalmat. Mindehhez most nem kell sem papírt, tollat vagy ceruzát ragadnod. Elég, ha kényelmesen ülsz géped előtt és hagyod szárnyalni a fantáziád.

Lépj be online tortaműhelyünkbe, tervezd meg egyedi tortádat, és az Álomtorta Csapata valóra váltja kívánságaidat!

http://www.alomtorta.hu/
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)


 
 
[ 6919 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x