Rövidfilmverseny az energiatakarékosságról

Mit tudunk tenni mi mindannyian a klímavédelem érdekében? Milyen hatást gyakorol életmódunk a környezetre? Hogyan tudunk otthon is energiát megtakarítani nagyobb beruházás nélkül? Miért kell nekünk is tennünk valamit? Az EnergiaKözösségek projekt keretein belül rövidfilm-készítési verseny indul 16 európai országban. Olyan filmeket várnak, amelyek a klímaváltozással és a háztartások energiafogyasztásának csökkentésével kapcsolatosak. A cél a háztartások energiamegtakarításának és az európai klímavédelemnek a népszerűsítése.

Az EnergiaKözösségek projektet az Európa Tanács támogatja az Intelligens Energia Európa programjának keretében annak érdekében, hogy elősegítse a háztartások energiamegtakarítását és a klímavédelmet Európában.

Készíts Te is rövidfilmet, és küldd el a GreenDependentnek Az EnergiaKözösségek nemzetközi projektcsapata fogja kiválasztani az indulók közül a nyertest. Legyen a Tied 16 ország legkreatívabb rövidfilmje!


A verseny

Olyan rövidfilmeket vár a zsűri, melyek a klímaváltozással és a háztartások energiafogyasztásának csökkentésével kapcsolatosak. Mit tudunk tenni mi mindannyian a klímavédelem érdekében? Milyen hatást gyakorol életmódunk a környezetre? Hogyan tudunk otthon is energiát megtakarítani nagyobb beruházás nélkül? Miért kell nekünk is tennünk valamit? Kreatív, komoly, vicces, eredeti – mindenféle elgondolást, ötletet várnak!

Beküldési határidő:
2012. július 30.

Díj
Az EnergiaKözösségek rövidfilm verseny győztese 2.000 EUR pénzjutalomban részesül.

Részletek


A film és a jelentkezési lap benyújtása:

GreenDependent Intézet Nonprofit Közhasznú Kft.
Email: info@greendependent.org
Cím: 2100 Gödöllő, Éva u. 4.
Tel: +36-28-412-855

További információ és jelentkezési lap letöltése >>


Képek:
Pixomar / FreeDigitalPhotos.net
Master isolated images / FreeDigitalPhotos.net