Magyar Térrendezés Tanácsadó képzés indul
Címlap / Otthon / Magyar Térrendezés Tanácsadó képzés indul

Magyar Térrendezés Tanácsadó képzés indul

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Harmonikus lakókörnyezet, igazi otthon, testi-lelki-szellemi egészség - ezt mind megteremtheted a térrendezés módszerével! Tanácsadó képzés indul Németné Wéber Gabriella, a rendszer magyarországi szakértőjének vezetésével Pilisszántón! 

„Egy lakás értelme nem a bútorok, hanem az érzés, amely eltölti ott az embereket”
Márai Sándor


Mi az a magyar térrendezés?
Egy olyan magyar hagyományokon alapuló rendszer, ami a harmonikus lakókörnyezet megteremtésének, kialakításának elveit tartalmazza. Magába foglalja mindazokat a szempontokat, amiket érdemes figyelembe vennünk, ha építkezünk, lakást választunk, felújítunk, vagy egyszerűen csak berendezünk, átrendezünk. Mindezen elvek ismerete és használata abban segít, hogy a házban (lakásban) élők megtalálják testi-lelki-szellemi egyensúlyukat, azaz az EGÉSZSÉG állapotába kerüljenek. Hozzájárulhat egyes életterületek működésének megerősítéséhez is.

Miért van szükség térrendezés tanácsadókra?
A tér az ember lelkének, belső világának a kivetülése az anyag világába. A tér tudatos megismerése és rendezése mindenki számára elérhető eszköz a fejlődés, a tudatossá válás útján. A tanácsadó szerepe „csak” annyi a térrendezés folyamatában, hogy elindítson egy folyamatot. Módszerével egy energiatöbbletet ad a lakásnak, azaz a bent lakóknak, akik magasabb energiaszintre kerülhetnek.  Így tisztábban láthatják saját magukat, életüket. Közelebb kerülnek önmagukhoz, ösztönös, belső tudásukat előhozzák lelkük mélyéről. Ezzel a felidézett tudással könnyebben vehetik az élet nehézségeit, boldogabb, teljesebb életet tudnak élni.


Miben segíthet a tudatos térrendezés?
  • testi és lelki egészségünk megóvásában,
  • gyermekeink egészséges fejlődésében,
  • a helyes életút megtalálásában, személyiségünk kibontakoztatásában,
  • a családi boldogság megtalálásában, a kiegyensúlyozott érzelmi életben,
  • szellemi fejlődésben, megújulásban, ezen keresztül a sikerességben

A magyar térrendezés nem ígér csodákat. Viszont azt igen, hogy otthonunk tudatosabb alakítása által könnyebben tudunk változni és változtatni életünkön. Megtanulunk olvasni a környezet jeleiből, s lehetőséget kapunk arra, hogy ezzel a módszerrel tegyük lakásunkat valódi otthonná.

Kinek ajánlott a tanfolyam elvégzése?
Mindenkinek, aki lakik valahol és szeretné, ha lakása nem csupán hajlék lenne számára, hanem valódi otthon, ahová visszavonulhat és energiával töltődhet fel. Továbbá érez magában elhivatottságot arra, hogy a Magyar Térrendezés módszerének elsajátításával tanácsadóként másoknak is segítsen. Ajánlom a tanfolyamot építészmérnököknek, lakberendezőknek, feng shui, vaszati tanácsadóknak is, akik szeretnének más oldalról is megközelíteni az otthonteremtés művészetét. Gyógyítóknak, segítő szakmában tevékenykedőknek is hasznos lehet, mivel egy további eszköz kapnak ahhoz, hogy segítsenek a hozzá fordulóknak.

A tanfolyam mottója: „Szeretek otthon lenni.” A lényeg, hogy a hallgatók megtanulják a tudatos térrendezés alapelveit és használva azokat egy magas energiaszintű otthont tudjanak magunknak kialakítani és tanácsadóként ebben tudjanak másoknak is segíteni. A tanfolyam gyakorlatorientált, az elsődleges célja, hogy olyan tanácsadókat képezzen, akik a magyar hagyományokon alapuló térrendezési elveket a mai környezetben is alkalmazni tudják.

A képzés felnőttoktatási nyilvántartási száma: 00077-2011
A tanfolyamsorozat 2013. januártól 2013. decemberig tart, havi egy hétvége elfoglaltságot jelent. A tanfolyam kezdő időpontja: 2013. január 26.

A tanfolyamot tartja: Németné Wéber Gabriella - Magyar Térrendezés Oktató, Lakberendező, Üvegfestő
Esetenként meghívott előadók is tartanak egy-egy témában előadásokat, gyakorlati órákat.
Vendégelőadóink többek között: Balla Ede – szociológus, környezetvédelmi szakember, Bencze Ágnes - természetgyógyász, radiesztéta, Bozsó Zsuzsanna – festőművész, természetgyógyász, Marosi József – természetgyógyász, radiesztéta, Paksi Zoltán- asztrozófus, Végvári Tamás – festőművész, grafikus


A tanfolyamsorozat fő témái:
  1. A magyar térrendezés fogalma, részei, alapelvei, Életterületek, Hagyományok, Magyar jelképek, szimbólumok az otthonokban, Térrendezés a világban stb.
  2. Az otthon, mint lelkünk tükre – „Beszédes” tárgyak és helyek a lakásban, Személyiségelemzés térrendezéssel, Női és férfi energiák a házban, A csakrák és a térrendezés összefüggései stb.
  3. Gyógyítás és térrendezés - Lakás és egészség,
  4. Mai magyar térrendezés - Esettanulmányok, gyakorlatok a mai korban
  5. Üzleti térrendezés
  6. A tanácsadás elmélete, etikája, gyakorlata, A segítségnyújtó személy lelki karbantartásának lehetőségei
  7. Érzékelés a térrendezésben, Az intuíció fejlesztése
  8. Grafológia,
  9. Földsugárzások, radiesztézia, Magyarország szent helyei
  10. A szent földrajz fogalma, eszközei, Szent helyek, A tájak működési alapelvei, A tér programozása stb.
  11. Asztrozófia – Paksi Zoltán előadása az ősi magyar csillagbölcseletről
  12. Jobb agyféltekés rajzolás

Visszajelzések az előző éves tanácsadó képzésről:
„Szerettem. Nagyon sokat segített az életemben, a változtatásban. Inspirál a másoknak való segítésben.”

„Nem csak annak kellene elvégezni egy ilyen tanfolyamot, aki tanácsadó szeretne lenni, hanem akit kicsit is érdekel a magyar hagyomány. Úgy érzem nagyon sok kutatómunkát végeztél, hogy ekkora tudás birtokában légy. Nagyon sokat kaptam Tőled, amiért nagyon hálás vagyok. Köszönöm!”

„A vizsga óta két ismerősömnél térrendeztem a nyáron. Sikerült hasznosítanom a tanultakat a gyakorlatban, megláttam, átláttam az élethelyzetüket és javaslatokat adtam, majd beindult a változás. Nagyon jó érzés volt, hogy valakinek már tudtam segíteni. Azt vettem észre, hogy minden alkalommal, amikor másnak a problémáját sikerül feltárni, az bennem is beindít változásokat, újabb felismeréseket ad és gyógyít. Nagyon tetszik a dolog. Köszönöm Gabi! Úgy érzem nagyon jó varázstudást adtál a kezembe.„



Képek a korábbi tanfolyamsorozatról >>


Kérje tájékoztatónkat! nwg@magyarterrendezes.hu

Érdeklődéseteket, jelentkezéseteket várom szeretettel:
Németné Wéber Gabriella – 06 30 916 7618

www.magyarterrendezes.hu

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 4768 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x