HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-07-27
Címlap / Ezotéria / A Szenteste üzenete

A Szenteste üzenete

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-07-27

Már csak néhány nap, s ismét beköszönt Karácsony szent ünnepe. Az elmúlt hetek, gondolom sokunknak lázas készülődésben teltek. Aprólékos körültekintéssel beszereztük ajándékainkat, amivel szeretteinket lepjük majd meg. Papírra vetettük az ünnepi étrendünket, majd az okozott gondot, hogy hol szerezzük be legolcsóbban a hozzávalókat.  

 

A mindennapos munkahelyi gondok, netán túlórázás mellett, a sorban állás kellemetlenségei sem kíméltek bennünket. De mindez elhalványul, amikor kigyúlnak majd a fények. Ünneplőben, meghitten és kissé megilletődve vesszük körbe a fát. Gyertyát gyújtunk, csillagszórók ontják káprázatos fényüket.

Felcsendül a dal:
"Mennyből az angyal, eljött hozzátok ...
... lássátok, lássátok.."

És mi meghatódva, meglepetten nézünk a semmibe. Szemeink a könnytől csillognak, s mi azzal birkózunk, hogyan kendőzzük el azokat. De a könnyek megtalálják szabadulásuk útját, mert a bennünk lévő lélek ontja őket. A könnycsepp jelkép csupán, amely lehet a bánat, az öröm, de lehet egyszerűen a felemelkedettség érzése is.

Ebben a pillanatban emeljük fel szívünket! Gondoljunk eltávozott s a mellettünk álló szeretteinkre! Így fogadjuk Isten ajándékát, amiből mindenki egyformán részesülhet. Ez az ajándék nem más, mint a szeretet. Hisz a szeretet senkit és semmit nem zár ki, hanem mindent és mindenkit összefog. A valódi szeretet ad, s nem elvesz, Isteni terv alapján születik és harmóniához vezet!

Mindannyiunk számára legyen ez a Szenteste üzenete! Éljünk bár magányosan, vagy szerető családi körben, egyformán feltölthetjük testünk templomát harmóniát hozó Isteni szeretettel!  Tanítása figyelmeztet bennünket, hogy minden esténk Szenteste kell, hogy legyen!

Áldott Karácsonyt mindenkinek!

Dr. Szigeti Imréné, Mariann
Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[10711]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


titkosrandi fej

éves
 
fotó
Tagok: Túl az 1 millión, Fotóval: 331.689


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
Egy autón sok minden tönkre mehet használat közben. A motor és a fékrendszer meghibásodásától nem elhanyagolhatóan fontos jelentőséggel bír... tovább >>

 


 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


x