Dobd fel a bulit! Újévi jóslatkártyák szilveszterre
Címlap / Ezotéria / Dobd fel a bulit! Újévi jóslatkártyák szilveszterre

Dobd fel a bulit! Újévi jóslatkártyák szilveszterre

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Szeretnéd, hogy átütő élmény legyen az idei szilveszteri bulid? Dobd fel néhány apró elemmel az év utolsó napját: készíts újévi jóslatkártyát!  

Ha úgy szottyan kedved, hívhatsz néhány csinos táncoslányt is, de ezt az ötletet az ügyeletes barátnők biztosan nem értékelik majd. Az sem rossz ötlet, ha tomboláztok.

Kérj újévi jóslatot!
A legkülönlegesebb és valójában egy ősi újévi hagyományon alapuló elfoglaltság az újévi jóslat kérése. Ilyenkor mindenki egy kicsit ellazul, kiengedi a gőzt, elengedi az előző évet, és várja az újat. A szilveszter különösen jó alkalom arra, hogy a jövőnket vizsgáljuk - ilyen alkalmak még a születésnap, Luca napja, és a nevezetes 8 természeti főünnep, mint pl. a Szent Iván éj.

Partidra hívhatsz képzett jósokat is, de sok esetben - na ne az éves céges partira gondolj, inkább egy házibulira - a társaság egy része nehezen építi be elképzelésrendszerébe a jövendőmondást. Néhányan aggódnak, mert nem szeretnének semmi rosszat, negatívat hallani, mások pedig egészen részletes elemzést kívánnak, s nem is elégszenek meg egy futó pillantással. Ha szeretnéd, hogy átütő legyen a bulid, legjobb, ha magad készítesz kis jóskártyákat.

Kártyákra írt üzenetek
Érdemes cilinderbe vagy díszes zsákba helyezni a kis üzeneteket. Személyesebbé teheted, ha képeket is válogatsz mellé, a kártyákra nyomtatod vagy ragasztod őket, vagy mindegyik üzenet hátuljára a házigazda fotója kerül. A hangulat tartóssága végett érdemes kissé viccesen vagy felszínesen megírnod az üzeneteket, hiszen ez a kártya pusztán egyetlen üzenet, egyetlen lap, nem vállalkozik arra, hogy teljes életút - elemezésbe kezdjen, és problémamegoldóvá váljon az ember életében, csupán tendenciát, hatásokat vázol. Ugyanakkor, ahogy nincsen rózsa tövis nélkül, tartalmazhat kellemetlen előrejelzéseket.

Ha humoros üzeneteket készítesz, egy díszes edénybe, akár agyagedénybe teszed, és kiemelt, fényes, díszített helyre kerül a jóslat-láda, biztosan mindenki szeretne majd húzni belőle.

22 lap
Az alábbi kártyasorozat 22 lapot tartalmaz, a Tarot Nagy Arkánumának megfelelően, és éppen ezért az élet 4 fontos, gyakorlati területén biztosan pontos útmutatást ad, még ha játékos formában is tálaljuk, mivel egy tökéletes és teljes, az univerzumot valódi teljességében leíró rendszerről van szó.

Fontos, hogy mindenki csak egyet húzhat és érdemes megkérni szeretteid, hogy tisztelettel viselkedjenek a jóslatot tartalmazó kártyákkal, mivel a jóslat isteni erő - jóslás = divináció, szó szerint isteni kinyilatkoztatást jelent), ezért az maga is transzcendens.

A kártya 22 emberre elegendő, így ha többen lesztek érdemes több sorozatot nyomtatni. Azonban ha éppen elegendő, jobb ha csak egy sorozattal hozakodsz elő, mert jobb, ha nem ismétlődnek a jóslatok. Az alábbi kis parti-ötlet természetesen nem helyettesítheti az önismeretet és életút irányozást szolgáló alternatív életmód tanácsadást, és teljes divinációt! Amennyiben szeretnéd megajándékozni barátaidat ez alkalomból, érdemes néhányukat egy újévi jóslásra befizetned, vagy egy teljes sorselemezéssel meglepned! Ha aggasztó, vagy érthetetlen az adott személyre egy jóslat szintén érdemes a bulit követőleg felkeresni egy tapasztalt sorselemzőt, vagy asztrológust, aki eligazítást ad! (A kártyákat a következő oldalakon találhatod!Lapozz tovább!)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 18441 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x