Szűz Mária a pirítóson, Allah a padlizsánból üzent?
Címlap / Ezotéria / Szűz Mária a pirítóson, Allah a padlizsánból üzent?

Szűz Mária a pirítóson, Allah a padlizsánból üzent?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Babszemen, paradicsomban vagy egy szelet pirítóson is kaphatunk égi üzenetet? Igen! Miért is ne? Sokan a legkülönfélébb jövendölést illetve isteni kinyilatkoztatást vélnek kiolvasni a egy-egy csodásnak titulált zöldségből és gyümölcsből is. Ezeket többnyire a belsejükben találják meg, és isteni jelként tekintenek rájuk. 

Az áldott padlizsánszeletek
1997-ben Angliában egy zöldséges meglepődve vette észre, hogy az egyik padlizsánban maga Allah neve tűnt elő arab írásjelekkel. Muszlim hívek sokasága ment el azon nyomban megnézni a csodás zöldséget, melynek szeleteit Mr Sidat később szétosztotta családjában és barátai közt. Ő maga így nyilatkozott, hogy „Igazi áldásnak tartom, hogy mindez velünk történt meg. Meglátogattam az egyik bölcset a helyi mecsetben, aki azt mondta nekem: ez jó ómen”(Hackney Gazette 1997.)

Allah üzenete a paradicsomból
Szintén 1997-ben Angliában élő muszlimok vélték csodás jelnek azt, amit Shaista Javed, egy iskoláslány talált egy paradicsomban. A paradicsom egyik felén az  „Egy isten van csak”, míg a másik felén „Mohamed próféta”  feliratot olvasta ki a magokból. A helyi közösség egyik tagja úgy nyilatkozott, hogy a szöveg a Koránból származik, és kinyilatkoztatás, s bár nehezen volt olvasható, és több betű is hiányzott, az üzenet egyértelműnek tűnt.

A kislány úgy nyilatkozott a Daily Mail című lapnak, miszerint Isten akarta, hogy megvásárolja ezt a paradicsomot, és hogy egyenesen tőle kapott üzenetet a zöldségen keresztül. A csodás paradicsomnak itt is hamar híre ment a helyi muszlim közösségben, és egész zarándokmozgalom indult meg a lány nagyszüleinek házához, hogy ők is szemtanúi legyenek a kinyilatkoztatásnak, melyet idő közben hűtőbe kellett tenni, hogy friss maradhasson.

Rengeteg hasonló történet kering csodás zöldségekről vagy gyümölcsökről, persze a szkeptikusok szerint mindez csak véletlen, a természet játékáról van szó, ráadásul az is elgondolkodtató, hogy többnyire csak a muszlim és hindu közösségekben fordulnak elő hasonló csodás kinyilatkoztatások. Ennek oka pedig valószínűleg a az írásrendszerükben rejlik.

A szent pirítós
Diana Duyser, 52 éves floridai asszony 2004-ben árverezésre bocsátott egy 10 évvel korábban készített pirítóst egy internetes aukciós portálon. Állítása szerint, a pirítós csodás szerencsével ruházta fel, mióta nála van.
A pirítóson ugyanis, miután beleharapott, Szűz Mária képét vélte felfedezni a nő.

Modern kori Mária-jelenések >>

Ráadásul szerinte az is alátámasztja a csodát, hogy a pirítós nem penészesedett meg az eltelt egy évtizedben, amióta a polcán őrizte pamutfonálba becsomagolva.

A szkeptikusokat azonban nem sikerült meggyőzni, és azon nyomban kipostáztak a floridai asszonynak hasonlóan „csodás” pirítósokat Elvis és George Bush képével.

Állítólag ilyet mi is könnyedén barkácsolhatunk a konyhánkban…

Kapcsolódó fórum >>

-kv-

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 6391 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x