Ajándékozz angyali csodát karácsonyra!
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Ajándékozz angyali csodát karácsonyra!

Ajándékozz angyali csodát karácsonyra!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-03-03

Szeretnél nagyon szép békés karácsonyt? Szeretnél örömet vinni szeretteid életébe? Szeretnél Angyalt karácsonyra? Itt a közelgő karácsony egy remek alkalom arra, hogy csodát ajándékozhass azoknak, akik fontosak neked. 


Rendezvénynaptár
Ezek a cd-k valóban működnek, valóban segítenek. Sokan, akik eddig megkapták és használták már őket kisebb -nagyobb csodákról számoltak be az életükben. Családi kapcsolataik megváltoztak, anyagi helyzetükben változás állt be, váratlan segítség érkezett...

„Angyaloktól személyesen”:
Kérdés számodra, hogy vannak -e angyalok?
Vágysz valódi, élő kapcsolatra velük?
Képzelet játéka helyett bizonyosságot szeretnél?
Szeretnéd valóban érezni a jelenlétüket?


Ha ezt a meditációt meghallgatod, és a benne elhangzó szép, egyszerű meditációs gyakorlatot elvégzed, akkor elkerülhetetlenül kapcsolódni fogsz az angyalodhoz! Tudni fogod, és érezni fogod jelenlétét a lelkedben, és érezni fogod érintését a bőrödön, nagy-nagy szeretettel.

Hallgasd bátran, az Angyalok is alig várják, hogy minél több ember használja ezt a meditációt, mint csatornát. Szeretetüket küldik, és alig várják, hogy beléphessenek az otthonodba, beléphessenek az életedbe.
Ezzel a meditációval Angyalt küldhetsz szeretteid életébe is.

„Álmok Angyala”:

Ez a cd segít abban, hogy szép és tiszta felemelő gondolataid támadjanak, és túllépj életed kisebb -nagyobb nehézségein.

Ha az előző meditációt már hallgattad, akkor a  ezen a cd-n megtanítanak az Angyalok arra, hogy hogyan használd a megbocsátás és áldás erejét arra, hogy meggyógyítsd vele a kapcsolataidat, szabad utat engedj vele életed pozitív változásának. Rávezetnek arra, hogy hogyan kövesd az utadat. Ez a meditáció - mint ahogyan az előző is - élő előadásban egyenesen az angyaloktól jött és jön. Az ég magas rezgésű lényei számára nincs idő, ezért bármikor amikor hallgatod, a tolmácsolás  jelen időben jön, és az Angyalok veled a jelen időben vannak kapcsolatban.

„A Szabad Akarat”:
Fontos számodra a szabad akarat? Szeretnél többet tudni róla?
Kíváncsi vagy rá, hogy te hogyan nyerhetnél belőle többet?
Szeretnéd tudni hogyan kaphatnád vissza erődet és a választásaidat?


Nos, akkor érdemes meghallgatnod ezeket a nagyon fontos gondolatokat melyek ezen az előadáson hangzottak el e témában. Ha meghallgatod és figyelembe veszed ezeket a tanácsokat, akkor hatóköröd és választásaid nagy mértékben megváltozhatnak és növekedhetnek. Ez a CD az előadást tartalmazza. Érdemes megrendelni hozzá az elképesztően szép belső gyakorlatot tartalmazó önálló meditációs CD-t is. Többszöri meghallgatás után sok örömben és  sok változásban lehet részed!

 
Hogyan használd ezeket a CD-ket?
Ha hazaviszed és otthonodban hallgatod a CD-ket, ezzel felemeled a tér rezgésszintjét, szeretettel telivé varázsolod otthonod légkörét és a benne élőket. Tisztító hatásúak. A meditációt és a belső gyakorlatot ha teheted, akár naponta ismételd meg!

Ha nem vettél még karácsonyi ajándékot, Neked és Szeretteidnek is szívből ajánlom,  interneten rendelhető >>

(Korlátozott számban kapható a Sóterben is!)

Kelemen Móni
Képek: joangyalok.fw.hu 
 
[ 2980 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x