5 kérdés, melyet föl kell tenned, mielőtt szerelmi kötést...
Címlap / Ezotéria / 5 kérdés, melyet föl kell tenned, mielőtt szerelmi kötést kérsz

5 kérdés, melyet föl kell tenned, mielőtt szerelmi kötést kérsz

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A szerelmi kötés és jóslás bizony ingoványos terület, sok a szakmában a kókler, így nem árt alaposan felkutatni a megfelelő mágust vagy jósnőt. Íme, az 5 legfontosabb szempont, mielőtt jósnőhöz indulnál.  

1.Tudás és referenciák - rendelkezik-e ezekkel a kiszemelt mágusod, jósnőd, boszid?
Nos, hogyan is mérd le a tudását? Ez nagyon egyszerű: telefonon érdeklődj, hogyan is zajlik nála egy jóslás vagy egy szerelmi kötés? Ahogy válaszol neked, amilyen hangnemben, stílusban és persze leginkább abból, amit mond, sokmindent le tudsz szűrni. Hogyan esnek latba a referenciák? Jó, ha van és az még jobb, ha sok van. Ezeket általában a honlapon szokták feltüntetni. Ma már sokan fent vannak a közösségi oldalakon is, ahonnan szintén sok információt meg lehet tudni, például találkozhatsz a munkájáról alkotott pozitív vagy negatív véleményekkel.

Mindezekből tudod leszűrni azt is, hogy mióta van a pályán - hiszen sok vélemény csak évek kemény munkájával gyűlik össze, vagyis nagyon sokat kell ahhoz dolgozni.

Sajnos mostanában rengeteg az önjelölt jós, már fiatalon is!
20 évesek kiáltják ki magukat hangzatos névvel jósnak. Csak egy javaslat: akihez elmész, az jó, ha minimum 5 éve a pályán van. Ő valószínűsíthetően nemcsak egy üstökös, aki könnyű keresetkiegészítésnek szánta ezt a munkát, hanem tényleg komolyan dolgozik és szilárd benne a segítő szándék.

2. Milyen a személyisége?
Mivel a személyiségünk eleve egy rendkívül összetett dolog, elsőre és talán több találkozás után sem feltétlenül fogod megismerni a jósnődet. Nem is ez a lényeg, hanem hogy neked szimpatikus legyen és meg tudj benne bízni.


 
3. Elérhető-e?
Nagyon fontos szempont! Ha elkezdtek dolgozni és neked folyamatban lesz egy mágiád, bármikor történhet olyasmi, ami miatt tanácstalan vagy. Ezért nagyon jó, ha a jóslás vagy kötés után is el tudod érni őt, hogy megbeszéljétek a dolgot! Fontos, hogy a jósnőd erre nyitott legyen – ha nem is tudja magát mindenkor elérhetővé tenni (hiszen ez senkitől sem várható el), legalább határozzon meg egy napot a héten, amikor tényleg felveszi a telefont! Sokszor egy hét rengeteg idő, ha sürgős megbeszélnivalód lenne vele, így a legoptimálisabb a folyamatos telefonos elérhetőség mellett online is el tudod érni. Persze úgy ildomos, hogy ezeket az ingyenes lehetőségeket ő maga ajánlja fel neked, ebből ugyanis az is kiderül, hogy pénztárcádat kímélő megoldásra törekszik.

4. Mennyit kér?
Az én véleményem az, hogy ha valaki igazán profin dolgozik, az nyugodtan kérje meg az árát. Ha túl olcsó valaki, akkor sokan mennek hozzá, és felmerül annak a veszélye, hogy nem jut mindenkire elég ideje. Inkább legyen picikét több az ár, és fordítson a kliensekre több időt, esetleg legyenek olyan extrák benne, hogy például válaszol-e messengeren.

5. Van-e tanácsadás?
És végül, de nem utolsósorban: ellát-e engem (működő) tanáccsal? A szerelmi kötések és az összes párkapcsolati harmonizációs mágia egy részét a tanácsadás teszi ki. Legalább 65%-a és a többi az energia és az aurába telepített vortex mágiája. Jobb, ha tisztában vagy vele, hogy nem elég csak a kötést elkészíteni, a kuncsaftnak tenni is kell az ügy érdekében – ehhez pedig jó, ha a mágus segítő tanácsokat ad. A segítségnyújtás lehet lelki elsősegély, a lelki blokkok kioldása, programozás, energetizálás, mikor mire van szükség, de a mágus álljon melletted, vezessen, ne hagyjon magadra semmiképpen sem!

Fontos: ezzel viszont soha ne élj vissza! A mágusod is ember, neki is van családja, akikről gondoskodnia kell! Az alapvető etikai szabályok ebben a kapcsolatban is érvényesek: ne hívogasd mindennap, ne bombázd hosszú üzenetekkel. A mágusod nem csak érted él – segít neked, de nem áll rendelkezésedre a nap 24 órájában!
  
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 6616 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x