Készülj a teremtő szerdára - a tarot szerint
Címlap / Ezotéria / Készülj a teremtő szerdára - a tarot szerint

Készülj a teremtő szerdára - a tarot szerint

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Ismételten elérkezett egy új hét, telistele új reményekkel. De vajon tényleg okunk van reménykedni? A válasz egyszerű: igen, ugyanis a szerdai nap "teremtő" nap lesz. Ezen a napon minden, amihez nyúlunk, arannyá válhat a kezünkben. Természetesen ez nem ennyire egyszerű, de a befektetett munka többszörösen térülhet meg, mint egy átlagos hétköznapon. 

Hétfő –december 12. (Torony, Hold, Főpapnő)
A mai napon valószínűleg szakítanunk kell egy vagy néhány beidegződött szokásunkkal, mivel ez nem lesz egy átlagos hétfő. Nem várt fordulatokra, történésekre számíthatunk, amelyek nem csak a napunkat, hanem akár egész hetünket a feje tetejére fordíthatják. A hölgyek könnyen kiborulnak apró dolgokon, ezért a férfiaknak még jobban oda kell figyelni, hogy nehogy egy félreérthető szó kifusson a szájukon, mert sírás lehet a vége. Az este viszont jól alakulhat, főként, ha  közös programot szervezünk, legyen az nagyobb családi összejövetel, vagy csak egy kétszemélyes együttlét. Főzzünk egy jót, érezzük jól magunkat!

Kedd – december 13. (Diadalszekér, Végítélet, Uralkodónő)

A hét második napja már jobb dolgokkal kecsegtet, mint a hétfő. Anyagiakban pozitív fordulatok jöhetnek, például egy váratlan hírrel összefüggésben. A munkanélkülieknek érdemes a baráti társaságukban munka felől érdeklődni, ugyanis olyan lehetőségekről értesülhetnek, amelyről a mai napig egész biztosan nem hallottak. Fortuna jelenléte nagyon erőteljes a mai napon, így akár még az utcán is találhatunk pénzt. A szerencsejáték kedvelőinek a mai napon érdemes játszani, mert nagy az esély rá, hogy akár egy kaparós sorsjegyen is nyernek. A család is fontos lesz a mai napon, az esti órákban mindenképpen ejtsünk meg egy közös beszélgetést vagy társasjátékot.


Szerda – december 14. (Főpap, Világ, Mágus)

Teremtő napnak is nevezhetnénk a szerdát, hisz amihez csak nyúlunk, arannyá válhat a kezeink között. Érdemes ma belefogni komolyabb munkákba, mert elsőre átláthatjuk a dolgok menetét, és könnyebb dolgunk lehet. Viszont vigyázzunk, hogy ne veszítsük el a fejünket. Továbbá ma rá fogunk ébredni arra, hogy nem minden a pénz, és pénzért nem mindent lehet megvenni – gondolok itt az egészségre, boldogságra, örömre, és társaikra. Ez a felismerés kicsit elveheti kedvünket, de tovább gondolkodva rájöhetünk arra, hogy az egyensúly felállításával – a földi és a szellemi világ között – megteremthetjük a harmóniát.

Csütörtök – december 15. (Erő, Akasztott ember, Csillag)

A vízválasztó csütörtökön kegyes hazugságba is bonyolódhatunk. Bár a hazugság sosem menthető, az önfeláldozás e formája talán még megengedhető. Az az ember vagy emberek, akikért hazugságokba keveredünk, többszörösen fogják meghálálni számunkra ezt a fajta segítséget. Ma nagyon nyitottak leszünk az égiek üzenetére. Egy meditáció alatt is olyan mennyiségű felsőbb információt kaphatunk, amelyet talán még sosem. Nyissuk ki a szemünket, és vegyük észre a mai napon érkező jeleket. Kaphatunk intő jeleket is, amelyeket ha megfogadunk, nem keveredhetünk negatív dolgokba, nem kívánt eseményekbe.

A cikk írója: Papp Máté

A tarot jóslás számomra elsősorban nem a jövő megjövendölését jelenti, hanem egy iránymutatást. A tarot sose a jövőnket, hanem annak egy lehetséges irányát mutatja meg. A többi már szabad akaratunkon múlik... Tovább >>

Péntek – december 16. (Kísértő, Bolond, Nap)

A péntek egy nagyon tudatos nap lesz, amikor cselekedeteinket nem egyszer fogjuk átgondolni. Ennek hátránya az lehet, hogy nem sok minden történik ma velünk. Egy átlagos péntekre számíthatunk. Természetesen, ha tudunk egy kicsit lazítani, meditálni vagy netán elmegyünk szórakozni, akkor egy különleges pénteknek nézünk elébe. Fontos résztvevői, és meghatározó személyei lesznek a napunknak a barátok. Érdemes nekik szentelnünk a mai napot!


Szombat – december 17. (Remete, Szeretők, Halál)

Szombaton egy kissé elszigeteltnek érezhetjük magunkat, hiszen többnyire pihenéssel töltjük a napot, és önmagukkal foglalkozunk. Ez így is van rendjén, hisz fontos, hogy magunkra is legalább annyi időt szánjunk, mint párunkra, vagy éppen családtagjainkra. Egy pezsgőfürdő, vagy egy finom habfürdős fürdő is épp úgy megfelelő, mint egy wellness hétvége. Várható egy kisebb vita is családon belül, de hamar békülés lesz a vége, akár már egy-két óra múlva.

Vasárnap – december 18. (Kiegyenlítődés, Szerencsekerék, Uralkodó)

A hét utolsó napján annyira nem lesz semmi dolgunk a házimunkán kívül, hogy már szinte unni fogjuk, hogy nincs mit csinálni. Ugye milyen jól jönne ez a semmittevés, mondjuk a hét közepén? Ha szeretnénk megtörni a „nyugalmat” és egy kis színt vinni a hét utolsó napjába, akkor menjünk ki a természetbe, sétálgassunk, vagy túrázzunk. A fényképezőgépet nem ajánlott otthon hagyni, hisz a természet szépségeit – ha nem is élőben, de fényképen hazavihetjük.

Papp Máté
AstroWorld
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 6372 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x