Januárban születtél? Ez vár rád a hónapban!
Címlap / Ezotéria / Januárban születtél? Ez vár rád a hónapban!

Januárban születtél? Ez vár rád a hónapban!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A pénzügyekben szerencsés időszak elé néznek a januári születésűek, ám az élet más területein már kissé árnyaltabb a kép. Előrejelzés a hónap szülötteinek. 

A január 1-től 10-ig születettek rendkívül energikusak lesznek. Maximális hajtóerővel rendelkeznek terveik beindításához. A sikerek közben sajnos megfeledkeznek azokról, akik segítették őket.

A szerelemben
szép időszakot élhetnek meg. Figyelmességgel halmozzák el kedvesüket és a hála nem is marad el. Remek a hónap az egymásra hangolódásra, a kapcsolat újjávarázsolására!

A pénzügyekben
a megalapozás és az ötletek időszaka. Az új terveket még nem lehet elindítani a megvalósulás felé, egyelőre ki kell dolgozni a pontos ütemtervet. Így biztos lesz a pénzügyi nyereség!


A január 11-től 20-ig születettek leginkább a munkájukra, egzisztenciájuk építésére koncentrálnak. Úgy tűnik, hogy előre léphetnek, ám az utolsó pillanatban meghiúsulnak a remények.

A szerelemben sok ki nem mondott problémával kell szembenézniük. A kapcsolat elfojtott érzelmekkel terhelt. Nem segíthet más, csak egy tisztázó beszélgetés, és a változtatás szándéka.

A pénzügyekben kiváló, új lehetőségek adódnak. Jöhetnek új üzleti partnerek, új megállapodások, sőt olyan terület is, amelyben még járatlanok. Ha belevágnak, akkor minél több információra lesz szükségük!


A január 21-től 31-ig születettek fáradékony, befelé forduló hangulatban vannak. Talán elfáradtak az elmúlt év utolsó hónapjaiban. Ha téli utazást terveznek, akkor nem is találhatnának jobb időpontot a pihenésre!

A szerelemben ragyogó az időszak az érzelmek kifejezésére. A kapcsolat megtelhet kedvességgel, figyelmességgel és romantikával. Használják ki a lehetőséget és töltsenek több időt kettesben!

A pénzügyekben a tervek beérésének ideje van. Az ötletek életképességét visszaigazolja az élet. Szerződések, megállapodások aláírására keresve sem találhatnak jobb időpontot!


Kunsay Melinda

Képek: photostock / FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5819 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x