Heti tarot-előrejelzés: lomtalanítsunk!
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: lomtalanítsunk!

Heti tarot-előrejelzés: lomtalanítsunk!

Forrás: AstroWorld
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Tudod, hogy mennyi felesleges kacat, szemét van az életteredben, amit már semmire sem használsz, de elteszed, mert "emlékek" fűződnek hozzá? Ezeket jobb, ha minél előbb eltávolítod a lakásodból, mert csak gátolják az életenergia áramlását. Ha eddig nem értetted, miért is vagy olyan fáradt, levert, lehangolt, akkor talán ez lehet az oka. Tehát nincs más választás, itt az ideje a lomtalanításnak! Legyen ez a hét jelmondata. 

Hétfő – október 8.
A hét első napján a női energiák, a gyengédség és az érzelmek játsszák a főszerepet. A szerelmi életünk is aktívabb lehet, sokkal energikusabbak, illetve szenvedélyesebbek lehetünk, ha párunk kerül a fókuszba. Jut majd idő arra is, hogy meditáljunk egy kicsit, hogy a rohanó életből pár percre elvonulva megfeledkezhessük a nehéz terheinkről, az anyagi gondjainkról. Azok a szerelmespárok, akik gyermeket szeretnének, s mostanra el is határozták mindezt komolyan, ma feltétlen dolgozzanak a „gyermek-projekten”, mert ma ennek is kedveznek az energiák!

Kedd – október 9.

A nap fő problémája a pénzügyek lesznek. Nem éppen úgy megy a szekér, ahogy mi azt szeretnénk, terveink nem az elvárásoknak megfelelően mennek, van, hogy valami sikerül, s van, hogy valami nem. Ezt a bizonytalanságot most már nagyon nehezen tűrjük, s szeretnénk végre valami változást elérni az anyagiakban. Óvatosan mindezzel, hiszen a túlzott aggodalmaskodás és félelem, rányomhatja bélyegét akár párkapcsolatunkra is. Nem célszerű, hogy ezt megtapasztaljuk, mert a végeredmény az lesz, hogy anyagi helyzetünk romokban, s még a kapcsolatunk se működik jól.



Szerda – október 10.

A hét közepén már sokkal könnyedebben és lazábban vesszük az élet által elénk gördített akadályokat, amelyeket jobb, ha inkább feladatoknak titulálunk. A legfontosabb az lesz, hogy bármilyen nehéz helyzetbe is kerülünk, ne essük pánikba. Ha sajnos beleesünk, elképzelhető, hogy még jobban összekuszáljuk a szálakat, s az eredmény egy még bonyolultabb, kilátástalanabb helyzet lesz. Az eszünk mindig legyen a helyén, s csak nyugodtan és tiszta fejjel cselekedjünk. Akik vállalkozáson gondolkodnak, ne csak fejben tegyék, hanem vágjanak bele, itt a cselekvés ideje!

Csütörtök – október 11.
Ma már a változásé lesz a főszerep. Valami új, eddig ismeretlen helyzetbe kerülünk, ahol ismételten fontos lesz a józan ész és a higgadt vér. Nem szabad, hogy bepánikoljunk és pánikszerűen cselekedjünk. Ezen kívül a párkapcsolatoknak és a munkák, feladatok teljesítésének fog kedvezni a nap. Ha munkáltatónk kiszabott ránk egy feladatot, akkor ne várjunk annak teljesítésével, minél hamarabb tegyük az asztalára a kész munkát. Párkapcsolatunkban az érzelmek lassan eltűnnek, ezért vigyünk újra életet a kapcsolatunkba, akár egy figyelmes meglepetéssel is!


Péntek – október 12.

A hét utolsó munkanapján nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy majd azt mi szeretnénk. Azok az emberek, akik minden reggel megtervezik az aznapi forgatókönyvet, vagy éppen határidőnaplót írnák, jobb ha otthon „felejtik” jegyzeteiket, mert csak feszültséget keltene az, ha meglátják, milyen ellátandó feladatokat nem voltak képesek teljesíteni. Magánéletünkben állóvíz várható, se előrehaladás, se leépülés nem várható, csak szinten tartás – ami az érzelmeket illeti. Egészségügy terén pedig a lábakra, és a mozgásszervi területekre érdemes fokozottan figyelnünk!

Hétvége – október 13-14.
Ha már úgy érezzük, hogy energiánk fogytán, lassan összeomlunk, és nem bírnánk ki még egy terhet, akkor pont ezt a két napot kell kihasználni arra, hogy feltöltődjünk, újra életerőre és energiára kapjuk. Ne féljünk elengedni a rosszat, a feleslegeset, azt, ami már csak akadályozza életünk haladását, gátol terveink és céljaink megvalósításában. Idejében szabaduljunk meg az életenergiát akadályozó kacatoktól, tárgyaktól, hogy a hétfői napot energikusan, életvidáman kezdhessük!


Papp Máté
AstroWorld
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 5640 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x