Heti tarot-előrejelzés: adj hálát újholdkor
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: adj hálát újholdkor

Heti tarot-előrejelzés: adj hálát újholdkor

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Ezen a héten, amikor újhold lesz a Bikában, a fő szerep a hálának és a hálaadásnak fog jutni. Meg kell tanulni megbecsülni a sorstól kapott ajándékokat, amely lehet egy jól működő párkapcsolat, stabil anyagi vagy egészségügyi állapot. Írjuk össze bátran, hogy miért vagyunk hálásak, miért mondunk köszönetet és egy ima keretében, a gyertya lángjánál adjunk hálát! 

Január 7. – hétfő (Az Uralkodónő, A csillag, A Mérték):
A hölgyek kifejezetten figyeljenek ma az egészségükre és vigyázzanak, mert nagy a felfázás veszélye. A folyadékbevitelre ma hangsúlyosabban figyeljünk: napi 2-2,5 liter az ajánlott mennyiség. Pénzügyek terén lehetőségek és ajánlatok érkezhetnek hozzánk, ma jó eséllyel szerezhetünk ilyesmiről tudomást. Mindenbe csak akkor menjünk bele, ha teljesen átgondoltuk. A megfontolatlan, hirtelen válaszadást kerüljük, mert csak negatív vonzatai lenne. A párkapcsolatunkban ma nem kell számítanunk semmi rosszra!


Január 8. – kedd (A Nap, A Feltámadás, A Torony):

Pénzügyek terén rengeteg újdonságra számíthatunk. Amennyiben van munkahelyünk, készüljünk fel rá, hogy egyre több megbízásunk, feladatunk lesz. Munkáltatónk elégedett velünk, és látja bennünk az igyekezetet, ezért próbál minél nagyobb terheket róni ránk. Ha viszont úgy érezzük, hogy nem bírjuk: időben jelezzük! A magánéletünkben most a visszafogottság és háttérbe vonulás lesz jellemző. Kerüljük a feltűnést és a nagy változásokat ne ma hozzuk meg! Figyeljünk a táplálkozásunkra, valamint a vitaminbevitelre!


Január 9. – szerda (A Válaszút, Az Igazságosság, A Hold):

Ahogyan a Hold változik, úgy változik most a mi kapcsolatunk is. Egyszer az érzelmek kitörnek, máskor egyre kevesebb érzelmet, lüktetést tapasztalunk. Próbáljuk meg kialakítani az egyensúlyt! A túlzottan vak szerelem sem jó, de a visszafogott, magányos farkas-attitűd sem. Érdemes mára időzíteni minden hivatalos ügynek az intézését, mert elkerülhetjük a sorban állást, valamint hamarabb kaphatunk orvoslatot problémáinkra. Ha szeretünk órákat eltölteni a hivatalokban, akkor viszont ne most keljünk útra!


Január 10. – csütörtök (A Halál, A Remete, Az Erő):

Most minden adott lesz, hogy megszelídítsük az oroszlánt – ahogyan az Erő lapja mutatja. Félreértés ne essék, nem kell kilátogatni az állatkertbe és állatidomárt játszani! Próbáljuk meg a bennünk lévő indulatokat megfékezni és önuralmat tanúsítani. Nincs is fontosabb annál, mint hogy képesek legyünk saját magunkat kontrolálni. Ha hajlamosak vagyunk mindent görcsösen kezelni, ma akár pánikroham áldozatává is válhatunk. Próbáljunk meg mindent a kellő lazasággal irányítani, és ne idegeskedjünk túl sokat. Fő a nyugalom!


Január 11. – péntek (Az Uralkodó, A Főpap, A Diadal):

A mai napot a férfi energiák határozzák meg. A szilárdság és határozottság szinte elengedhetetlen, ha a mai napon is szeretnénk boldogulni az élet útvesztőiben. Amennyiben a lelkis, érzelmes énünk jön a felszínre, készüljünk fel rá, hogy rengeteg bántást kaphatunk és talán még a mécses is eltörik. A pénzügyek terén most csak óvatosan lépjünk bármit is, mert átverések és becsapások veszélye áll fenn. A párkapcsolatunk viszont kellően és jól működik, aggodalomra semmi ok. Próbáljuk meg a kapcsolatunkban a kommunikációt még aktívabbá tenni, ezzel még inkább javíthatunk rajta.


Január 12.-13. – hétvége (A Főpapnő, Az Akasztott, A Bolond):

Ezen a hétvégén a családi látogatásokat, ha csak lehet, hanyagoljuk, és ne keressük feltétlenül a családias beszélgetéseket. Természetesen nem azért, hogy elszakadjunk a családtól, hanem, mert lehetséges, hogy a könnyed, békés vasárnapi ebédet félbeszakítaná egy vita. Ezt jobb elkerülni. Terveinket bátran szövögethetjük, és ha megfogalmazódik bennünk egy vállalkozás ötlete, akkor ne vessük el, ne seperjük a szőnyeg alá. Próbáljuk meg minél hamarabb megvalósítani, főleg, ha van hozzá időnk és kellő energiánk, türelmünk!


Papp Máté
AstroWorld
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4751 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x