Heti tarot-előrejelzés: kezdj el élni!
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: kezdj el élni!

Heti tarot-előrejelzés: kezdj el élni!

Forrás: AstroWorld
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Huzamosabb idő óta, fejünket a homokba dugva éljük napjaikat. Nem vesszük észre a minket körül vevő csodákat, ragyogásokat, amelyeknek nap, mint nap örülhetnénk. Talán ez annak is köszönhető, hogy nem értjük földi létünk célját, ami nem más, mint: élni. Nem túlélni, hanem élni! Átélni, megélni a szebbnél szebb eseményeket, történéseket. De vajon lesz-e belőlük ezen a héten? 

Május 27. – hétfő (Szerencsekerék):
Magánéletünkben hullámvölgyeken mehetünk át, és megélhetjük akár a legmélyebb mélységeket, de mellette a legmagasabb pontokat is. Szükségünk lesz a lelki erőnkre, hiszen komoly megpróbáltatásokon mehetünk majd át. Fontos, hogy a cél lebegjen ilyen esetekben a szemünk előtt, amelyekből erőt meríthetünk és motiválnak minket. A pénzügyek terén jó lehetőségekkel találhatjuk magunkat szemben, de vigyázni kell, mert be is csaphatnak minket, kihasználva a jóhiszeműségünket. Egészség terén óvakodjunk a túlzott fizikai terheléstől.



Május 28. – kedd (Az Ördög):

Részletekben bújuk meg a kisördög – tartja a mondás. A mai napunkra ez fokozottan érvényes lesz. Minden szerződés, aláírni való előtt részletesen tájékozódjunk az apró betűs részről is, hogy elkerüljük a különböző kínos, és nem előre tervezett helyzeteket. Párkapcsolatunkban fontos szerep jut majd a szexualitásnak. Érdemes az estét párunknak szentelni, akár úgy, hogy előtte egy szexi, enyhén csípős vacsorával meglepjük, majd egyszerűen levesszük a lábáról. Az egészség terén a fejfájásra hajlamosak jobban teszik, ha magukkal visznek egy fejfájás csillapítót.

Május 29. – szerda (Csillag):
Érdemes a hét közepén időt fordítani a külsőnkre, a belső szépségünk mellett. Sajnos a rohanó hétköznapokban szinte esélyünk sincs arra, hogy akár egy percet foglalkozzunk magunkkal. Most mégis szakítanunk kell időt rá, hiszen ez így nem mehet tovább. Mindenkit magunk elé helyezünk. Itt az idő, hogy forduljon egy picit a kocka. A párkapcsolatunkban minden a helyén marad, negativitásra nem is érdemes számítani. A döntéseket ne ma hozzuk meg – bármilyen területtel kapcsolatos –, ha lehetőségünk van rá, kérjünk halasztást, meghosszabbítást.

Május 30. – csütörtök (A Nap):
Ma már a magánéletünk is jobb fénybe kerül, nem lesz annyira sok feszültség és vádaskodás. A nőiség és a gyengédség fogja átjárni az egész napunkat, ezért amennyire csak tudjuk, kerüljük az határozottságot, az akaratosságot és a diktatórikusságot. Legyünk gyengédek és visszahúzódok, mert ezzel a viselkedéssel, sokkal jobban tudunk majd érvényesülni és sokkal jobban megkedvelnek majd minket az emberek. Az egészség terén a folyadékpótlásra különös hangsúlyt kell fektetni, mert a nagy boldogságunkban még inni is elfelejthetünk.



Május 31. – péntek (Diadalszekér):

Óvatosan kell bánni a szavakkal és megfontoltan használni azokat, mert amennyire tudnak építeni egy-egy kapcsolatot és segíteni életünket, annyira lehetnek pusztító hatásúak, amennyiben nem használjuk őket jól. Az irányítás könnyen kiszökhet a kezünkből, tehát fontos, hogy csakis megfontoltan, előtervezetten cselekedjünk ma! Legjobb, ha már a nap elején írunk egy listát arról, hogy mit is szeretnénk tenni, csinálni az nap. Ezzel elkerülhetjük, hogy ezer fele cikázzanak gondolatink, és hogy jobbra-balra szaladjunk.

Június 1.-2. – hétvége (A Bolond):
A hétvégénket leginkább az utazás fogja meghatározni. Menjünk el meglátogatni a rég nem látott családtagokat, de a legjobb az, ha sikerül egy kis relaxációs hétvégét leszerveznünk, amikor a hétköznap nyomait a lelkünkről eltüntethetjük, új energiákra tehetünk szert és frissen, megújultan vághatunk bele a következő hétbe. Ha ez nem megoldható, akkor egy közeli erdőben tegyünk egy nagy sétát, ami közben gondoljunk a megtisztulásra, és hogy folyamatosan töltődünk a természet éltető, friss energiáival! Következő hetünkön megfigyelhetjük a hatását.


Papp Máté
AstroWorld
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 4199 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x