Engem ki átkozott meg?
Címlap / Ezotéria / Engem ki átkozott meg?

Engem ki átkozott meg?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Gyakran jönnek itt a találgatások, a felsorolások, hogy a papné, a lánya, az unokája ... legtöbbször úgy folytatódik, hogy én mondjam meg, hogy ki volt, vagy hogy azt mondjam meg legalább, hogyan lehet rájönni, hogy ki volt! A kommunikáció dupla fenekű varázsdoboza, hogyha kérdésre kérdéssel felel valaki, mégis ezt teszem, mert válaszolnod kell rá! MIÉRT AKAROD TUDNI?  

Azért akarod tudni, hogy legyen kire viszont kiabálni azt a jó sok kígyót-békát-terráriumot? Vagy azért, hogy jól be lehessen tartani neki legközelebb? Miért gondolod, hogy én szeretném, hogy bárkire is mostantól jobban haragudj, mit szükséges? Még azért is, mert Aranka azt mondta, hogy ő szórta rám az átkokat ... ehhh! Dehogy mondok én ilyet!

Sőt! Azt mondom, hogy egyáltalán ne foglalkozz azzal, hogy ki volt az! Magaddal foglalkozz!

Ahogy a régi mondás tartja, a magad háza előtt seperj fel! Tedd tisztába a magad dolgait és ne engedd be azokat akik piszkos lábbal jönnek be! A lelked palotájára éppen így igaz a mondás. Aki bánt, piszkál, elnyom, vagyis bepiszkolja a lelkedet, azokat tartsd kívül!

Ez egyáltalán nem könnyű dolog, és kifejezetten nehezít rajta, ha azzal foglalkozol, hogy ki volt az aki átkot tett rád! (Van két kivétel ez alól - a szülői átok és az úgynevezett cigányátok, amit a tévhittel ellentétben nem csak cigányok végeznek. Erről külön fogok majd írni!) Mivel az átok nem csak ebből az életedből való lehet, sőt akár a "rád visszaszálló" saját ártó cselekedeteidtől is éppen úgy szenvedhetsz, ezért a legtöbb embernél nem is egyetlen személy az akinek a bántalmaitól meg kell szabadulni!


Két dolgod van a rajtad lévő rontással kapcsolatosan:

  1. Szabadulj meg tőle, vagyis végezd el a rontáslevétel rítusát
  2. Tartsd magad tisztán!

Mindegy, honnan jött az átok!


Inkább ezekre figyelj:

  1. Ne pletykálkodj, semmilyen módon ne vegyél részt pletykában, ha valaki pletykát kezdeményez, határolódj el tőle, sőt te magad fejezd ki egyértelműen ezt! (Mondd például ezt: - Én magam sem szeretem, ha a hátam mögött beszélnek róla, ezért én sem teszem ezt másokkal! Kérlek te se tedd!)
  2. Ne hazudj! A hazugságnak könyvtárnyi irodalma van. Alapvetően mégis a legtöbben érezzük, mit is jelent ez a mondat! Amikor a hazugság miatt lelkiismeret furdalásunk van, akkor hazudtunk és hibáztunk. (Nem hiba például a gyereknek azt mondani, hogy van Mikulás, mert ez egy közös játék, mese, örömforrás. De hiba azt mondani neki, hogy például ő soha nem fog meghalni! Hiszen ez egy hazugság!) Ha hazudtál, akkor állj ki és mondd el őszintén az igazságot. Vállald fel, és kérdezd meg hogyan teheted jóvá amit csináltál. Tedd meg! (A lopás, a csalás is ide tartozik!)
  3. Ne árts - sőt határolódj el az ártó szándéktól! Az, ami valakinek a személyes, vagy közösségi érdekeit sérti, vagy annak támogatását aláássa, kételyt ébreszt vele kapcsolatban, esetleg nyíltan ellene fordul, egyértelműen káros.
  4. Kerüld el a bűnöző közeget - szakadj ki belőle! Elég sok olyan levelet kapok, amiben arról panaszkodnak, hogy egy bűnöző kihasznált anyagilag, emberileg, erkölcsileg. A bűnözők mindig minden esetben az összes előző pontot megszegik! A legtöbben azt várják, hogy a bűnöző majd megjavul. Előfordul ilyen néha, de mindig csak akkor, ha te tovább lépsz, vagyis nem adsz teret a további bűnelkövetésre. (Bűnt veled szemben is elkövethetnek - a személyed aránytalan kizsigerelés és kihasználása is bűncselekmény)
  5. Alakíts ki jó hírnevet! Ha a fentieket megteszed, az utolsó pont már automatikusan meg tud történni. Aki nem vesz részt pletykában és nem pletykálkodik, nem hazug, csaló, kivonja magát az ártalmas cselekedetek köréből, nem keveredik bűnözőkkel, eleve jó hírű személy lesz, ám ezt el is kell tudni fogadni! Ha valaki megdicsér, méltat, akkor mondd bátran, hogy valóban! Ne szabadkozz, ha megdicsérnek, és azt egyértelműen kiérdemelted! A jó hírnév két alappillére, hogy ne panaszkodj és ne magyarázkodj.
Teljesen biztos vagyok benne, hogy ez nem fog egyik napról a másikra menni. Mégis ha elkezdesz törekedni rá, akkor meg tudod csinálni!

Az első lépés azonban ahhoz, hogy tisztán tartsd magad nem más, mint hogy először is légy tiszta. Végezd el a rontáslevétel rítusát!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 7455 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x