Szerdai angyali üzenet: vesd börtönbe a félelmedet!
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: vesd börtönbe a félelmedet!

Szerdai angyali üzenet: vesd börtönbe a félelmedet!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Néha olyan mintha két életetek lenne: az egyikben bőszen élitek a spirituális tanok mentén kialakított sémákat, a másikban az egótok diktál és pontosan ugyanabba az irányba mentek tovább, amerre nem akartatok annak idején, és ami miatt a spiritualitás útját választottátok.  

A tavalyi évben titeket figyelve azon törtük a fejünket, vajon mennyit tanultatok az itt elhangzottakból? Vajon mit sajátítottatok el valójában az általunk sugalmazott tézisekből? Valóban megértettétek az üzenetek lényegét vagy csupán szajkózzátok először a könyvekben olvasottakat, majd a saját igazatok mellé állva felszegett állal gyalogoltok az egó ösvényén?

Ettől az évtől nagyon sokan sokat vártok. Hatalmas változásokat, a szenvedések végét, a végtelen boldogságot, az ikerlángot, a messiás. Pedig egyrészről ez az év sem lesz különb a többinél. Másrészről ez egy nagyon különleges év lesz mindenki számára, hiszen az energiák tovább folytatják az eddig sem kíméletes tisztogatást.


A jó hír: minden tisztítókúra után közelebb vagy a célodhoz. A rossz: nem biztos, hogy boldogságot fogsz érezni akkor amikor bekövetkeznek a változások.

Tegnap este megfigyeltem két férfit egy étteremben. Egyikük fáradt fejtartással hallgatta a másikat, aki éppen azt magyarázta neki, hogy ugorjon fejest a sötétbe. Néztem a férfi szemét, aki mondta majd a másikét is. Az elsőében nem volt aggodalom, mintha tudná mi vár rá ebben az évben.

Talán elfogadó, talán csak bolond. A másiké félelmet tükrözött. Mögé álltam, kezem a vállára tettem és láttam mindazt, amin keresztülment az utóbbi időben.

Önmaga számára a félelme valóság volt. Pedig a félelem nem létezik a jelenben, az mindig csupán egy jövőbeni még be nem következett esemény által születik. Miért félt ez a férfi beleugrani a sötétbe, amikor akkor és ott boldogan vacsorázott a barátjával?

Mert rettegtek az ismeretlentől. Féltek eltérni a megszokottól. Folytonosan a jövőbe akartok nézni, pedig sokszor, ha látnátok. mi következik, inkább kívánnátok azt: bár sosem láttam volna.

Mi a valós félelmed? Hogy örökre elveszíted azt akit szerettél? Hogy munkanélküliként éhen halsz? Hogy elhagy a társad, mert nem vagy elég férfi számára?

Ezek mind olyan falak, amelyet te emelsz saját magad előtt, miközben tudod, hogy futnod kell előre. Mégsem tudsz, mert közben folyamatosan falazol.

Mi hát a megoldás? Az élet itt a Földön alapvetően boldogsággal van tele. Minden amit fájdalomként vagy drámaként éltek meg azt csupán ti teremtitek. Eredendően nem létező dolgok.

Egy dolog biztos: érezd jól magad.
A többi majd alakul…

Lejegyezte: Háen
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3473 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x