Heti tarot-előrejelzés: az izgalmak hete
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: az izgalmak hete

Heti tarot-előrejelzés: az izgalmak hete

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Egy új kihívás, feladat előtt állsz, amikor meg kell küzdened az izgalommal és lámpalázzal? A munkahelyeden most hoznak meg döntést, ami téged is érint? Párkapcsolatod most a szakadékszélén táncol? A kérdésekre a választ az izgalmak hete hozza meg. 

A hét száma a tizenötös, ami a tarot-ban az Ördög lapja. A cselszövés nem áll messze tőled. Szívesen hallgatod a pletykákat és könnyen csacsogsz te is mások háta mögött. Most elképzelhető, hogy te leszel az áldozat.

Az anyagi helyzetünkben ezen a héten komoly előrelépés nem nagyon várható. Jelenleg is küzdünk pár problémával, ami nyomaszt minket, de a megoldás még várattat magára. Ne adjuk fel a reményt, legyünk kitartóak és keressük a lehetőségeket, de mindig legyen a szemünk előtt az, hogy csoda ezen a héten nem várható. A munkahelyünkön egy információ, pletyka kap majd szárnyra, amit jobban teszünk, ha fenntartásokkal kezelünk. Ne higgyük el egyből azt, amit hallunk. Ha munkahelyünk stabilitásával kapcsolatos hírek, vagy a fizetés csökkentésére apelláló sztorit hallottunk, akkor inkább üljünk le négyszemközt a főnökünkkel és tegyük fel kérdéseinket neki. Annál rosszabb nincsen, mint mikor az egész hetet végigizguljuk holmi pletykák miatt. A nyugalom megőrzésére a legegyszerűbb mód most is, mint mindig: a kommunikáció. Ha nem élünk ezzel a lehetőséggel, elképzelhető, hogy egész héten semmit nem alszunk majd és fáradtak, levertek, kedvetlenek leszünk.

Amennyiben vállalkozásunk van, úgy érdemes elgondolkodni azon, hogy miben fejlesztenénk magunkat. Persze az lenne a legjobb, ha ezek nem csak tervek lennének, hanem minél előbb meg is valósítanánk őket. A jelenleg beadott és elbírására váró pályázatok kapcsán viszont pozitív híreket kaphatunk, viszont fontos tudnunk, hogy ez nem egyenlő a sikerrel.

A magánéletünkben több pletykát is hallhatunk majd. Szinte mind, kivétel nélkül a párunk hűségéről, pontosabban hűtlenségéről szól majd. Ha temperamentumosabb, olaszosabb a viselkedésünk, akkor elképzelhető, hogy azonnal otthagyunk mindent, szedjük sátorfánkat és máris szingliként éljük tovább az életünket. Persze tudjuk, hogy nem az a legcélravezetőbb mód, de amikor hidegzuhanyként ilyen hírek hallunk szeretett társunkról, akkor előfordulhat ez az eset is. Bár, ahogy korábban írtam, ezek csupán pletykák, így igazságtartalmuk egyenlő lehet a nullával, de saját magunk megnyugtatása érdekében az egyik este felhozhatjuk, hogy mit is hallottunk. Elképzelhető, hogy ebből egy óriási vita kerekedik majd ki – az ok a bizalmatlanság lesz és nem a megcsalás.

Ha jelenleg szingliként élünk, akkor egy korábban már megkezdődött ismerkedés szálait követhetjük tovább. Izgalmakkal várjuk a következő találkozót és reméljük, hogy nem csak egy éjszakás kaland lesz a kezdődő szerelemből. Bár az ismerkedés e fázisában még korai érzelmekről beszélni, de érezzük, hogy valami már itt több mint barátság. Vajon lesz folytatása?


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4167 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x