Heti tarot-előrejelzés: merj nagyot álmodni!
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: merj nagyot álmodni!

Heti tarot-előrejelzés: merj nagyot álmodni!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Vannak álmaid, nagyobb terveid, amikre eddig csak félve gondoltál? Ha igen, akkor a most következő hét napban mindenféleképpen vágj bele a megvalósításukba, hiszen a hét jel mondata: nincs lehetetlen. Neked se legyen! 

A hét száma az egyes, ami a tarot-ban a Mágus lapja. Minden álmunkat elérhetjük, csupán akarnunk és tennünk kell a cél érdekében. Ne féljünk nagyokat álmodni, mert most minden megtörténhet.

Az anyagi helyzetünkben ezen a héten komoly előrelépés nem nagyon várható. Jelenleg is küzdünk pár problémával, ami nyomaszt minket, de a megoldás még várattat magára. Ne adjuk fel a reményt, legyünk kitartóak és keressük a lehetőségeket, de mindig legyen a szemünk előtt az, hogy csoda ezen a héten nem várható. A munkahelyünkön egy információ, pletyka kap majd szárnyra, amit jobban teszünk, ha fenntartásokkal kezelünk. Ne higgyük el egyből azt, amit hallunk. Ha munkahelyünk stabilitásával kapcsolatos hírek, vagy a fizetés csökkentésére apelláló sztorit hallottunk, akkor inkább üljünk le négyszemközt a főnökünkkel és tegyük fel kérdéseinket neki. Annál rosszabb nincsen, mint mikor az egész hetet végigizguljuk holmi pletykák miatt. A nyugalom megőrzésére a legegyszerűbb mód most is, mint mindig: a kommunikáció. Ha nem élünk ezzel a lehetőséggel, elképzelhető, hogy egész héten semmit nem alszunk majd és fáradtak, levertek, kedvetlenek leszünk.

A romantika és szeretet járja majd át az életünk minden percét a héten, sokszor már túl nyálasnak is érezhetjük majd. A szerelem egyik hátulütője az, hogy képes az ember elé egy rózsaszín ködöt képezni, amitől mindent jónak, pozitívnak, cukinak és édesnek látunk. Valójában az élet nem fenékig tejfel, de mi mégis annak látjuk majd. A párkapcsolatunkra is átterjedhet ez a cukiság, és törekszünk majd arra, hogy minden közös pillanatot boldogan éljünk meg.

A szexualitás és szex kicsit háttérbe vonul majd és sokkal hangsúlyosabb szerepet kap majd az érintés, az ölelés és az összebújás. Több energiát meríthetünk majd egy közös tévézésből, vagy mozizásból, mint máskor egy forró éjszakából. Természetesen utóbbit sem kell majd mellőznünk, csupán egy kicsit szebb csomagolásba helyezzük és sokkal gyengédebbek és romantikusabbak leszünk az ágyban is. Egy-két szép, szerető szó az aktus közepén még tovább növelheti az élvezeti fokot, így nyugodtan lehetünk bőkezűek a dicséretekkel.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4322 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x