Önbizalomból sose elég - heti tarot-előrejelzés
Címlap / Ezotéria / Önbizalomból sose elég - heti tarot-előrejelzés

Önbizalomból sose elég - heti tarot-előrejelzés

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A hét számmisztikailag a 4-es számot adja, ami a tarot-ban az Uralkodó, ami szilárdságot, erőt, energiát és fékezhetetlen akaratot jelöl. Minden, amire szükségünk van, most megteremthetjük, csak akarnunk kell. A nem működő dolgoktól pedig érdemes búcsút vennünk, hogy helyükre beépülhessen az új. "Az Uralkodó a szerkezeti elemet, a stabilitást, a biztonság és folytonosság utáni vágyat jelképezi. Azon törekvésünket szimbolizálja, mellyel igyekszünk függetleníteni magunkat a természeti feltételektől, azok minden kiszámíthatatlanságától. Az Uralkodó a rendre, józanságra, fegyelemre, felelősségre és a pragmatikus eljárásmódok iránti érzékünkre is utal." 

Szerencsére stabilitás várható a pénzügyek terén. Magunk mögött hagyhatjuk a sorozatos idegeskedéseket, feszültségeket. Egy nyugodt, viszonylag zavartalan hét elé nézünk. A váratlan kiadások is messze elkerülnek majd minket, így nyugodtan csinálhatunk egy kisebb költségvetést. Vázoljuk fel, hogy milyen kötelező kiadásaink vannak, és próbáljuk meg magunkat ehhez tartani, nem túllépni a kereteinket. Munkahelyünkön egy viszonylag harmonikus állapot vesz majd minket körül. Senki nem fogja hátráltatni a munkavégzést, és tudunk majd pár szünetet is tartani, hogy fellélegezzünk a nagy rohanás közben.

Ha jelenleg még munkakeresők vagyunk, a hét második felében egy nagyon jó lehetőségről értesülhetünk. Ne engedjük, hogy a bennünk élő kisördög szóhoz jusson és eltántorítson a pályázástól, mert ez a munka lehet a megoldás az anyagi gondjainkra.

Amennyiben most még a szinglik életét éljük, úgy elképzelhető az is, hogy kicsit besokallunk az egyedüllét nyomása alatt. Elegünk lesz abból, hogy miért pont mi vagyunk azok, akik nem élhetnek boldog párkapcsolatban. És már itt azonnal javítani kell a „kódokat”. A lehetőség adott, csupán még nem érkezett meg az az ideális férfi / nő, akit nekünk a sors szánt. Viszont az idő gyorsan telik és hamar megérkezik majd a nagy ő – csak türelem.

Ismerd meg a heti tarot-előrejelzések szakértőjét, kérj tőle személyre szóló tanácsokat >>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 9064 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x