Nézzük meg asztrológiai szemmel a divat világát, avagy hogyan...
Címlap / Ezotéria / Nézzük meg asztrológiai szemmel a divat világát, avagy hogyan öltözködnek az egyes jegyek képviselői!

Havasi Patrícia

Nézzük meg asztrológiai szemmel a divat világát, avagy hogyan öltözködnek az egyes jegyek képviselői!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Van, aki imád öltözködni, és van, akit a ruhák szinte egyáltalán nem érdekelnek. Egyes nők lakásában kidőlnek a ruhák a szekrényből, míg mások néhány váltás öltözettel jól érzik magukat. Nézzük, hogyan állnak a kérdéshez csillagjegy alapján az egyes elemek szülöttei!  

Rákok, Halak és Skorpiók vízminőségűek


Nem meglepő, hogy színválasztásukban előnyben részesítik a kék és sokszínű árnyalatát, leginkább a tengerkék szín illik személyiségükhöz, de jól áll nekik a világoskék, az ezüst és a türkiz.
A Skorpió kivételével az erőteljes, feltűnő színeket kerülik. Skorpiók szeretnek változatosan öltözködni, többféle stílust is magukénak mondhatnak, leginkább az elegáns, az extrém és a mindent megmutatok stílust képviselik, ameddig a Halak és Rákok érzékeny lelki alkatához a romantikus stílus áll közel, így a pöttyös vagy virágos mintás ruhákat kedvelik leginkább. Gyakran viselnek sálakat is kiegészítőként.
Inkább lapos talpú, kényelmes cipőt, papucsot hordanak. Nincs ez másképp a strandruháival sem, nem ruháznak be minden szezonban új fürdőruhára, a Rákok és a Halak a bikiniért nem is kifejezetten rajonganak, mivel szégyenlősek, inkább egyberészes, egyszerűbb darabot részesítik előnyben, az olyat, ami jól takar. Nem úgy, mint a Skorpió jegy szülöttei, akik szeretnek sokat megmutatni magukból, pedig érdemes lenne megfogadniuk és alkalmazniuk is azt az elvet, hogy, a kevesebb néha több.





Földes jegy szülöttei, a Bikák, Szüzek és Bakok


Kicsit konzervatívabbak, szeretik az évek óta bevált darabokat. Az új trend nem igazán érdekli őket, inkább a megszokás és a praktikusság dominál ruhaválasztásaik során. Általában úgy választanak új darabot, hogy az hasonlítson a már bevált, korábbi, elkopott ruhájukhoz.
A sötétebb és a természetes tónusokat favorizálják, így pl. a méregzöld, a fekete, lila, sötétszürke, királykék sötétkék, mélykék színeket. A Szüzek kifejezetten kedvelik a fehér színű kollekciókat, nincs is mit csodálkozni ezen, hisz a tisztaság analógiájának színe mutatkozik meg öltözködési szokásaikban is. Szeretik a természetességet, a természetes alapanyagokból készült ruhadarabokat. Nem tartoznak a kifejezett vásárlási lázban égők közé, ha mégis egy shopping körútra adják fejüket, biztosra vehetjük, hogy a jól kihasználható, egyszerűbb ruhadarabokat fogják keresni a polcokon.
Ha rendezvényre mennek és meg kell jelenniük, akkor a mindig divatos fekete és fehér szín képviselőivé válnak. Nem is történhetne ez másképp, hisz a fekete és fehér kombinációi, mint az ünnep, a tradíciók, a hagyományok örök jelképe, kinek is lehetne e legfontosabb, mint a földes jegy szülötteinek. Ékszereket egyáltalán nem, vagy csak mértékkel viselnek, akkor is inkább az elegánsan visszafogott kiegészítőket választják.


A levegős jegyek, a Vízöntők, Ikrek és Mérlegek


Könnyedebb, légies mozgásuk révén már a szabás és az anyag kiválasztásakor is ügyelnek arra, hogy ruhájuk mozgásukban ne akadályozza őket. Ennek megfelelően, jobban kedvelik a könnyed, lezserebb, nem testhez tapadós, lengébb darabokat. A vidám sárga az ő színük.
Ezen felül a Vízöntők szeretik a különleges, extrém ruhákat, minden, ami nem átlagos, előfordulhat, hogy kirívóan különlegesen és mégis lenyűgözően néznek ki.
A Mérlegek szeretik leginkább a nőies ruhákat, bézs és homokszíneket. A kislányos báj és a dögös nő egyszerre jelenik meg kollekciójukban, leginkább az elegancia a meghatározó öltözködésükben. Az Ikrek jegy szülöttei imádnak vásárolni és szívesen lapozzák a divatlapokat. Igyekeznek a hangulatuknak megfelelően öltözködni, így számokra a minőségi ruhadarabok helyett a mennyiségin van a hangsúly, hogy mindig lehessen miből választani.
 
  

A tüzes jegyek képviselői, a Kosok, az Oroszlánok és a Nyilasok


Ő számítanak a leginkább divatmániásoknak. Szinte oda vannak az élénk, ragyogó színekért, főleg a pirosért és nem esnek pánikba, ha egy merészebb kivágású ruhát kell viselniük. Az Oroszlánok kifejezetten szeretik a trendi ruhákat és kiegészítőket, szinte elképzelhetetlen számukra, hogy ne minőségű ruhákat vegyenek fel. Ameddig az Oroszlánok szekrénye elegánsabb ruhákkal van elárasztva, addig a Kosoké a sportosabb és lazább viselettel.
Kosok jobban kedvelik az egyszínű ruhadarabokat, kerülve minden mintát, inkább színben legyen izgalmasabb a ruha, vagy kombinálják extrém kiegészítőkkel. A Nyilasok merészebb ruháikról ismerhetőek fel, kiváló érzékkel kombinálja a különböző stílusú ruhadarabokat. Öltözködésük olyan, akárcsak a személyiségük, magabiztos és határozott. Pontosan tudják, hogy mi az ami áll jól nekik, nem szégyellik megmutatni mindazt magukból ami előnyös, ami pedig kevésbé tetszetős rajtuk, azokat nagyon ügyesen leplezik. Szeretik a kiegészítőket is, néha kicsit többet is tesznek magukra, úgy, hogy mindig tudják, hogy hol a határ, nevetségessé sosem válnak emiatt.









Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 8402 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x