Szelídülő energiák a Nyúl hónapjában
Címlap / Ezotéria / Szelídülő energiák a Nyúl hónapjában

Szelídülő energiák a Nyúl hónapjában

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Harmonikusabb napoknak nézel elébe, ami igazán jó hír, tekintve, hogy a február hónap sokaknak kimerítő volt testileg és lelkileg is. Azonban most már lazíthatsz a gyeplőn, hiszen a március hónap lényegesen kisebb vagy inkább másfajta, kevésbé megterhelő erőfeszítéseket kíván tőled. Az előrelépés érdekében alapos szemléletmód váltásra lesz szükség, mégpedig a kezdeményező elhatározás irányába. Azért erre, mert a márciusban kiteljesedik a 2015-ös Kecske év fő üzenete, azaz, ha a látszólag kedvezőtlen, bonyolultnak tűnő körülmények ellenére mégiscsak összeszeded az erődet és akaratodat, igenis nagy csodák részese lehetsz. Sőt mi több, ezeknek a sikerélményeknek okozója és “elszenvedője" is te leszel, ezért kifejezetten javaslom, ne engedd magad látszólagos akadályok által megfékezni, vágj bele abba, amit szeretnél és vidd végig, hidd el, többre vagy képes, mint amit hiszel magadról! 

Március hónap a megszülető ötletek, a burjánzó kreativitás időszaka, melyek a kivitelezőket anyagi megtérüléssel is kecsegtetik, ezért ne vesd el a megszülető terveidet, gondolataidat, hanem kezd el megvalósítani őket. Ez kiemelten igaz rád, ha van fa elem a horoszkópodban (yin fa, yang fa, Nyúl, Tigris), mivel ebben az esetben kifejezetten esélyed van arra, hogy a pénzügyi helyzetedet is javítani tud. Mindezt még jobban elősegíti, ha a hezitálás helyett a cselekvést választod, ismerd fel, hogy most van itt az idő és minden adott ahhoz, hogy változtass az életeden!

Az alábbi napokon lehetőleg ne hozzunk olyan döntéseket, amelyek hosszú távra szólnak, illetve ne is nagyon kezdjünk új, fontos dolgokba, ne ekkor költözzünk vagy indítsunk új vállalkozást, mert várhatóan nehézségekbe fogunk ütközni vagy a végkimenetel nem igazán lesz szerencsés:

Március 10., 14., 22., 26. és április 3.

Új üzleti vállalkozás, tárgyalás, üzletfejlesztés, üzletnyitás, de úgy általában véve pénzügyi műveletekre alkalmatlan, sőt kifejezetten nem ajánlott a március 21 és 23.

PATKÁNY

Az alábbi gondolatok talán gyakran megfordulnak a fejedben (főként, ha Nyúl és Patkány is van a horoszkópodban) : “Ha a párom romantikusabb, kedvesebb, gondoskodóbb, magasabb, alacsonyabb, gazdagabb, családcentrikusabb…és így tovább…lenne, akkor végre boldog lennék!” vagy “Ha a munkám érdekesebb, izgalmasabb, jobb fizetésű, motiválóbb, normálisabb kollégákkal teli, stb. lenne, akkor végre jobban érezném magam a munkahelyemen!” Ezek azok a negatív gondolatok, folyton kergetett vágyak azok, melyek meg tudják keseríteni a hétköznapjaidat. Ha ezeket el tudod engedni, amikor felismered, hogy mindaddig, míg a tökéletességet önmagadon kívül keresed, és ezt gondolod boldogságod kulcsának, addig nincs esélyed a valódi beteljesülésre és elégedettségre.
A következő napokban többször foroghatnak a gondolataid a fentieken, illetve könnyebben sodródhatsz bele olyan érzésekbe és cselekedetekbe, aminek a végkimenetele a csalódottság, mert az elképzeléseid a valósággal nincsenek összhangban. Ugyanakkor nem biztos, hogy a valóság a rosszabb, lehet, te teszed túl magasra a lécet, melyet már sem neked, másnak meg kiváltképp nehéz megugrani.

BIVALY (a kalkulátorban Ökörként fordítva)

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Bivaly által képviselt energiára nincs hatással.
TIGRIS
Amikor jó ötleted támad – márpedig miért ne lenne, hiszen gazdag képzelőerővel áldott meg az ég -, esetleg egy korábbi elképzelésed, terved ismét motoszkálni kezd benned, ne hagyd, hogy elillanjon, hanem tégy a megvalósulásáért! Március hónap számodra a változásokról, az új lehetőségekről szól, melyekkel nem élni vétek lenne. A terveid a következő napokban kifejezetten pénzügyi vonatkozásúak lehetnek, a most induló fejlődésed eredményeképpen – főként, ha nem állsz meg a tervezés szintjén – az év végére anyagi helyzeted javulását is eredményezheti.

 
NYÚL

Eljött a Nyúl jegyében születettek hónapja, mintha csak itt lenne újra a “gyermeknap”, amikor te is visszamehetsz az időben és bármit kívánhatsz. Ráadásul, míg máskor csak vágyakozol, most tényleg lesznek dolgok, melyek meg is valósulnak. Természetesen ne csak gigászi eseményekre gondolj, nem ígérem a lottó ötöst, de a kedvező anyagi lehetőségek felbukkanása igencsak esélyes. Vedd észre, hogy milyen kisebb-nagyobb ajándékok pottyannak le a közvetlen közeledbe, csomagold ki őket, és ha tetszik, vedd magadhoz, ezek most az Univerzum ajándékai, melyekkel eddigi erőfeszítéseidet jutalmazza.



 
 
 


 
SÁRKÁNY

A horoszkópodban lévő Sárkány szimbólum által képviselt területeken (nap=otthon, hónap=munka, család, év=tágabb környezeted) jogi, hatósági ügyleteket jelezhet március hónapban. Aggodalomra nincs ok, de figyelmességre int. Vállalkozók, cégek esetén ilyenkor kifejezetten figyelni kell a számlaadási kötelezettségekre, szükségesebb nagyobb körültekintéssel eljárni a hivatalos ügyletekben. Ha korábban tisztességtelen úton jártál, ebben a hónapban szembesülhetned kell következményeivel, meg kell tanulnod, hogy mi helyes és mi nem az, hogy a jövőben ne kövess el hasonlóakat. Pozitív értelemben érdemes kifejezetten erre a hónapra tervezni jogi ügyeket hiszen jobban el tudsz majd igazodni az egyébként kusza jogszabályok, törvények erdejében, illetve ez a hónap lehet az, amikor elkezdődnek, csúcsosodnak avagy befejeződnek hatósági ügyeid.

KÍGYÓ

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Kígyó által képviselt energiára nincs hatással.



Március hónapban segítséget kapsz ahhoz, hogy az életed azon területein változtass, ahol a horoszkópodban a Ló szimbólum megtalálható. Ha Ló napján születtél, ez lakás eladás/vétel, költözés, de nem kizárt, hogy a pároddal kapcsolatban lesznek olyan felismeréseid, ami miatt rájössz, itt van szükséged megújulásra. Amennyiben tudatos vagy, akkor mindezt nem a környezetből érkező nyomásként éled meg, hanem belső késztetésből fakadó előrehaladásként. Tekints az eseményekre úgy, hogy már tisztában vagy vele, minden azért történik, hogy egy negatívabb helyzetből pozitívabb felé indulj el. Ehhez az eseményekhez a “szereplők” (társ, barát, kollégák, stb.) még azt is vállalják, hogy kényelmetlen szituációkba hozzanak, vállalva a kellemetlen, de mégiscsak hasznos mester szerepét azért, hogy végre cselekedj.

KECSKE

A márciusi napokban frissítő energiákat érezhetsz, a kreativitásod a csúcson lesz, melyből a legtöbbet akkor tudod kihozni, ha nem ragadsz le a fantáziálás szintjén. Csak a kezdeti lépések tűnhetnek nehezeknek, de ahogy haladsz előre az utadon, egyre inkább érezni fogod, hogy tulajdonképpen alaptalan volt az aggódásod, megy ez neked, mint a karikacsapás! Ha a Kecske hónapjában születtél, úgy a munkádban érvényesül igazán a hónap energiája, számtalan új ötleted, elképzelésed lehet, melyeknek hosszú távon pozitív anyagi eredményei lehetnek.

MAJOM

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Majom által képviselt energiára nincs hatással.


KAKAS

A Kakas jegy szülötteinek életében változás, megújulás, de olykor némi konfliktus is várható márciusban. Mindegyik azt a célt szolgálja, hogy egy passzív vagy akadályozó szituációból végre kirobbantson. Akkor jársz a legjobban, ha bizonyos mértékig felkészülve várod az eseményeket, így nem elszenvedője, hanem elindítója vagy azoknak. Hogyan készülj? Nos, csak annyit kell tenned, hogy ha feszültséget (lehet ez pozitív, negatív) érzel magadban, ha zavar valami vagy csak úgy gondolod, valamit másképp csinálnál, akkor meg is teszed. Ha besöpröd ezeket az érzéseket a szőnyeg alá, sokkal inkább esélyes lesz, hogy külső eseményként, akár kényszerhelyzetben cselekedve teszed meg a szükséges lépéseket, de ilyenkor már lényegesen kevesebb mozgástérrel rendelkezve.
Jó hír a szerelemre vágyóknak, hogy ez a hónap véget vethet szingliségüknek. Legyél nyitott az ismerkedésre, menj társaságba avagy csak lelkileg nyiss egy új kapcsolat felé, a nagy Ő már ott toporoghat valahol a közeledben!

KUTYA

Lelkesedés, temperamentum, szenvedély a hónap kulcsszavai számodra. Ha a Kutya hónapjában születtél, akkor a munkád területén sokkal aktívabb és kezdeményezőbb leszel. Amiben hiszel, azért érdemben tenni akarsz, és ha kell még hozzá valaki segítsége, akkor könnyebben találsz magad mellé támogatókat. Új feladatok várnak rád, ahol jól tudod kamatoztatni a jelenlegi előadói képességeidet is, ezért egy meglehetősen aktív időszaknak nézel elébe.
Ha Kutya napján születtél, akkor a társad részéről számíthatsz temperamentumosabb viselkedést, ami által a kapcsolatotok egy magasabb, érzékibb szintre léphet. Még esetleges konfliktusok esetén is közelebb érzed őt magadhoz. Jó tanács az egész évre; legyél őszinte, vállald magad úgy ahogy vagy, az erényeiddel, erősségeiddel és hibáiddal együtt. Idén nincs mód a sumákolásra, csak az egyenes út járható számodra.

DISZNÓ

Folyton nyüzsgő emberként nehezedre esik tétlenül ülni és várni, ezért még akkor is teszel-veszel, ha valójában nem sok értelme van (ez főként akkor jellemző, ha Disznó napon születtél). Márciusban melléd szegődnek azok az értékes ötletek, melyek miatt meg is éri majd a sok lótás-futás. Egyrészt benned lesz a maradás, kötődés vágya, másrészt meg azt is érezni fogod, hogy mindenhol ott van az új kezdet, a tavasz és te is részes akarsz lenni a megújulásnak. Használd mindkét erős érzést megfelelően, a kreatív gondolatokat karriered és pénzügyi helyzeted javítására, míg a ragaszkodást a személyes kapcsolataid minőségi javítására.

Sásdi Bernadett asztrológus
www.kinai-horoszkop.com















 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 4489 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x