Heti tarot - Szerencsés napok jönnek!
Címlap / Ezotéria / Heti tarot - Szerencsés napok jönnek!

Heti tarot - Szerencsés napok jönnek!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Ha még nem küldte vissza a 17 darab vonalkódot, nem ragasztotta be az összes matricát a gyűjtőfüzetbe és nem küldte be SMS-ben a nyugtakódot, akkor most feltétlen tegye meg, ugyanis ezen a héten különösen jó esélye nyílik arra, hogy nyerjen! De ehhez Ön is kel! Ha nem lottózik, nem is nyerhet! 

A kártyák mellett klasszikus szerencse jelképek szerepelnek, Ganésa az indiai mitológiából és a mi hitvilágunkból a négylevelű lóhere- Ugyanis ez a hét a szerencséé lesz!

A csillag - a hét eleje
Nagyon "szerencsés csillagzattal" indul a hét. Megérzéseink felerősödnek, az érzelmeink túlsúlyba kerülnek. Minden olyan dolgot, ami transzcendens, amihez az a bizonyos "hatodik érzék" szükséges, most sokkal erősebben érzünk, látunk! Aki tervezi, hogy látót, jóst keres fel, most foglalja le legalább az időpontot, vagy most menjen el! Asztrológushoz menni különösen jót jelent, ha ez a lap felbukkan, de legalább a heti horoszkópunkat olvassuk el IDE KATTINTVA>>

A szerencsekerék- a hét közepe
A kerék alapvető jelentése egyszer fenn, egyszer lenn. Azonban a csillag transzcendenciája meghozza azt a tisztán látást nekünk, amivel észre tudjuk venni most a szerencsésnek látszó lehetőségeket, most a legtöbbünknek felfelé halad a kerék. A sorskerék, a karma kereke is egyben - hét közepén lehet, hogy valami sorsfordító, erős találkozás vár ránk, amely hosszú időre megváltoztatja az életünket. Ha most még nem is tűnik olyan nagyon erősnek, hosszú időre ható, fontos dolog lehet ebből.

 
A kiegyenlítődés - a hét vége
A lap másik neve mértékletesség, mérték, ebben a kártyában kiegyenlítődés. Tovább erősíti, javítja a kerék forgásának pozitív jelentését. Egyensúlyba kerülnek a dolgaink. Ez a hétvége különösen alkalmas a maga nyugodt, kiegyensúlyozott, problémamentes pihenésre, de arra is, hogy a tavaszi nagytakarításban, esetleg kertápolásban végre rendet tegyünk magunk körül.

Összefoglaló a hétre: Ezen a héten nagyon figyeljünk a jelekre, a találkozásokra, azokra a dolgokra amik értünk vannak - és semmiképp ne felejtsük el megtenni a hozzájuk vezető lépéseket! észrevenni, megérteni fontos, de megtenni még fontosabb! A sorsszerű események bekövetkezésére főleg a hét közepe ad esélyeket, a hétvégére már nyugodtan pihenhetünk, vagy tehetünk környezetünk rendjéért.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 6020 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x