Stresszoldás mesterfokon
Címlap / Ezotéria / Stresszoldás mesterfokon

Stresszoldás mesterfokon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A gyorsan változó világ, az állandó információs áradat mellett, a gyenge kommunikációs készség és az érzelmek elfojtása rengeteg stresszt okoz. Ennek következtében úgy a gyerekként, mint a felnőttként sajnos egyre több fel nem dolgozott stresszel vagyunk kénytelenek élni. A régi sérelmek, kudarcok ápolása, az önmarcangolás, az elfojtott vágyak félelmek, szorongások, a hibás életszemléletet alakítanak ki, ami mind-mind további stresszeket okoznak.  

Ha a konfliktusok, problémák nem oldódnak meg, a magán életen túl akadályozói a jó együttműködésnek, a lendületes eredményes munkateljesítménynek. Végeredményben tovább nő az egyén kishitűsége, önbizalomhiánya, bizalmatlansága, a változástól való félelme, ami hezitáláshoz, döntési nehézségekhez vezet.
Mindezzel, ha nem foglalkozunk, a „szőnyeg alá seperjük” akkor rövid időn belül romlik közérzetünk, depressziós, negatív hangulat uralkodik el rajtunk, és ha ez tartós marad fizikai tünetekhez, testi, lelki megbetegedésekhez, betegséghez.

 

Mit lehet tenni?

Az egyik leghatékonyabb és a leggyorsabb megoldás a kineziológiai stresszoldás. A módszer alapja az agy-izom kapcsolaton alapuló izom válaszreakciók, izomtesztelése. Ezek az izomtesztelések pontos útmutatót adnak úgy a szakembernek, mint a kliensnek, hol melyik életkorban mi a stresszt okozó történet, és mi az a negatív (önsorsrontó) hitrendszer, ami a megoldást megakasztja, blokkolja. A jól képzett kineziológus segítségével a kliensek rövid idő alatt képesek felszínre hozni és feloldani azokat az életvonalon kialakult blokkokat, félelmeket, fájdalmakat, a hozzájuk kapcsolódó negatív érzelmeket, beléjük programozott negatív hitrendszereket amelyek megakadályozzák, hogy könnyedek, hatékonyak energikusak és sikeresek legyenek. A kineziológus a szigorú titoktartás kötelezettsége mellett dolgozik és az oldás alkalmával hatékonyan dolgozódnak fel az élet azon kritikus szituációi, amelyek fékezik boldogulást. Így megszűnnek az ingerlékenységből,- dühből,- zavartságból, - bűntudatból eredő halogatások, ellenségeskedések.
Az oldás segítségével mindenki kompetens módon válik képessé saját problémáinak megoldására, tudja mit és hogyan tegyen, és így képesek megtartani egészségünket, jó teljesítményünket, energikus munkabírásukat. Nő a konfliktuskezelési és a problémamegoldó készség. Ily módon kezelhetővé válnak az iskolai, családi, a munkahelyi beilleszkedési, alkalmazkodási zavarok. Megszűntethetőek a stresszek, és a stresszből eredő egészségügyi problémák, mint például a testi-lelki fájdalmak, migrének, depressziók, a pánik betegségek, a kommunikációs nehézségek, a félelmek, szorongások, önértékelési zavarok, a negatív rivalizálások a családtagok vagy éppen munkatársak között.


 
 
 
Ezen a síkon tudomásul kell vennünk, hogy ha a személyes életünkben elakadások vannak, tragédiák, félelmek, fájdalmak, traumák amelyek stresszeket okoznak akkor bizony mese nincs magunknak kell gondoskodni saját testi-lelki egészségünkről.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 12343 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x