Az egészségmegőrzés és öngyógyítás titka
Címlap / Ezotéria / Az egészségmegőrzés és öngyógyítás titka

Szabad Mihály

Az egészségmegőrzés és öngyógyítás titka

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A modern orvostudomány is felfedezte azt a tényt, hogy kivétel nélkül minden ember óriási mértékben befolyásolja saját testének fizikai állapotát. Hogyan? A tudatos vagy öntudatlan mentális és érzelmi állapotok változásaival. Egy betegség megjelenése, vagy annak eltűnése a természetes egyensúly változásából ered.  

Ha valaki átlátja azokat az új elveket (kvantumszemlélet törvényei) melyek a test - elme - tudat rendszer folyamatait teljesen új megvilágításba helyezik, akkor valóban óriási mértékben lesz képes befolyásolni életének minden területét.

Pénzügyeket, párkapcsolatot vagy magát az öngyógyítást.

A kérdés az hogyan válhat az ember tudatossá a belső folyamataira, az egészség megőrzése, vagy adott esetben az „öngyógyítás” megvalósításának érdekében. Ismerjük fel, hogy az öngyógyítás nem „különleges”, hanem „Isten” vagy „természet” adta (válassz világképed szerint) képesség. Csak meg kell tanulni használni, és kreatívan alkalmazni.

Az a nézőpont, hogy a betegséget kizárólag külső tényezők okozzák - mint például vírusok vagy baktériumok - nagyon szűklátókörű és korlátozott elv, ami az anyagelvű világképen alapul. Ráadásul ehhez kapcsolódóan az a feltételezés, hogy ezek a vírusok és baktériumok a külvilágban csak arra várnak, hogy támadhassanak és kihasználják az immunrendszer gyengeségét, nagyon sok félelmet generálhat azokban, akik ezt szó szerint értelmezik. S paradox módon a félelemként ismert frekvencia – és csatolmányai: aggódás, stressz, türelmetlenség, harag - az, ami az egyik legfontosabb tényező a természetes egyensúly és egészség elvesztésében. S a megoldás is ennek mentén keresendő, hiszen a nyugalom, az elégedettség a kreatív alkotómunka közben érzett béke, öröm, a nevetés mind olyan frekvenciákat jelentenek, melyek jótékony hatással vannak a testre, s annak öngyógyító folyamataira. Ezek fontosságának felismeréséhez, s ami még fontosabb alkalmazásához gyökeres szemléletváltozásra van szükség.


Ha egy kicsit tágabb megközelítésben értelmezed a testi elváltozásokat, melyeket betegségnek nevez a tudomány, akkor rájössz, más okoknak is létezniük kell, mint a fizikaiak. A kvantumszemlélet szerint az emberi test hasonlatos a földi bioszférához. Különálló részek egészeként működnek, ám e részek valamilyen nem anyagi szállal közvetlen összeköttetésben vannak, s folyamatosan hatnak egymásra. A testnek is megvan a maga emlékezete, memóriája, s intelligenciája, s az közvetlenül csatlakozik a keleti gyógymódokban és filozófiákban „finomtestek”- nek nevezett mezőkhöz, amelyek gondolati és érzelmi állapotainkat tartalmazzák.

Ha bármilyen testi elváltozás jelenik meg, azt nem szabad leszűkíteni pusztán a fizikai okokra, hanem egységben kell vizsgálni a különböző finomtestek tekintetében is. Meg kell keresni mi az, ami lelkileg diszharmóniát okoz. Ha az megszűnik, akkor a természetes állapot - a harmónia – helyreáll és az a fizikai testen is megnyilvánul. A betegségként aposztrofált fizikai testi folyamat egy olyan feszültég, frekvencia a finomabb testekben, amely túllépett egy bizonyos intenzitást és tűréshatárt. Természetesen a finomtestek frekvenciáinak minőségeinek felismerése sok gyakorlást és tapasztalatot igényel, de bárki számára elérhető és megtanulható. Nem kell hozzá orvosi diploma vagy különleges gyógyítói képességek, egyszerűen csak nyitottság, kíváncsiság, befogadó elme és szív. S ami a legfontosabb egy éberebb, tudatosabb létezés.

A valódi gyógyulásnak nem az a legfontosabb kérdése, hogy a test hogyan vívja meg a háborút a betegséggel, hanem hogy hogyan találja meg a békét, s az egyensúlyt a Test – Elme - Tudat vonatkozásában. Ehhez természetesen mindig változni kell, elsősorban a mindennapi gondolati és érzelmi minőségeinkben. Persze nem pusztán erővel és nem akarattal, hanem éberséggel és tudatossággal. Azok energiája fogja létrehozni a frekvenciák változását, ami ha elég erőteljes, akkor az egyén megtalálja a belső egyensúlyt, harmóniát és békét. S ennek eredménye fog tükröződni a fizikai testen.



Ha felismered magadban a finomtestek létezését, akkor rájössz, hogy a betegség, mint fizikai elváltozás azért jött létre, mert a finomtestekben lezajló energetikai folyamatokban diszharmónia keletkezett. Ezt gondolatok és érzelmek szintjén félelemnek, stressznek, aggódásnak és türelmetlenségnek lehet érzékelni.

Ezzel semmi gond nincs, ezek is természetes állapotok, amelyek időnként megjelennek. Akkor okoznak nagyobb gondot ha öntudatlanul és tartósan vannak jelen a finomtestekben. Ilyen esetben egyszerűen az általuk okozott diszharmónia mértéke meghaladt egy ingerküszöböt, és megjelent a lényed anyagi vetületében. Azonban ahogy megjelentek, ugyanúgy el is tűnhetnek, amennyiben az energetikai rendszerben helyreáll a harmónia, ami többféle módon is megjelenhet. Elérheted önmagad a tudatosságod növelésével, amely mindig magával hozza a nyugalom, a béke, öröm és harmónia állapotait, melyek természetes gyógyító hatásai túltesznek minden mesterséges vegyület hatásain. Esetleg egy alternatív gyógyító eljárás segítségével, amely segít beindítani az átalakulást (gyógyulást) benned.

 
 
Mivel egy külső szemlélő számára az energetikai folyamataid általában láthatatlanok, ezért a hirtelen vagy akár azonnali gyógyulás mások szemszögéből akár csodának is tűnhet. Ez azonban téged ne zavarjon. Csak tudd, hogy csodálatos és „különleges” képességeid vannak, mely egyben a világ legtermészetesebb képességei,s tanuld meg használni és alkalmazni.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 14155 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x