Heti tarot jóslat: velünk van az erő, ha így teszünk!
Címlap / Ezotéria / Heti tarot jóslat: velünk van az erő, ha így teszünk!

Heti tarot jóslat: velünk van az erő, ha így teszünk!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Egy meleg, nyári héten nem lesz könnyű megfelelni ezeknek a lelki kihívásoknak, amiket ez a három lap jelent, de ha sikerül, akkor jókorát ugorhatunk felfelé az önismeretünk képzeletbeli létráján. A tarot lapjaiból ezen a héten annyi erő sugárzik, amennyit csak kapni szeretnénk a törekvéseink megvalósítására! Viszont rajtunk áll, hogy hová áramoltatjuk az erőt. Aki megfogadja a lapok üzenetét az javíthat életén! Ez a hét emlékezetes lehet!  



Hét eleje – Papnő
A pápanő, papnő, főpapnő neveken ismert lap már a múlt héten is velünk volt, s ereje még mindig tart. Kétségeinket erősíti fel. Mindent, ami bennünk van, megkérdőjelezzük. A nőknek a kártya a női értékekkel való megbékélést is üzenheti. Kétségeink betegség formájában is megjelenhetnek, legyünk különösen óvatosak ami az egészségünket illeti ezen a héten, különösen kedden amikor az Újhold a Rákban tartózkodik. Nagyon figyeljünk a folyadékbevitelre a hét első napjaiban. 
Ha vízparton vagyunk, akkor is legyünk óvatosabbak a vízzel. 
 
Hét közepe – Akasztott ember 
A lap jelentése az akadályoztatottság, a felakasztottság érzése, ami nem épp kellemes. Ki állít meg bennünket? Mi az, ami megakaszt az úton? Erre a kérdésre választ adva lehet, hogy tovább tudunk haladni. A kártya másik jelentése a paradigmaváltás, az új nézőpontok felvétele, megismerése. Belső kétségeinkben meg kell találnunk a biztos pontokat, hogy legyen mire támaszkodni ahhoz, hogy tovább lehessen lépni. A biztos pontok mindig tények, melyek minden körülménytől függetlenül igazak. Keressük meg a tényeket és azokra hagyatkozva tudunk tovább lépni. Mindenképp segíthet, ha meg tudjuk vizsgálni a dolgokat másvalaki szempontjából is. 
 
Hét vége – Erő 
A közel egy hete tartó érzelmi labirintusnak a hét vége egy kis könnyebbséget ad. Meg tudjuk találni a nyugalmunkat, ha a hét közepén tényleg megértjük a sorsunk tanításait és felismerjük az akadály természetét. A bennünket minduntalan gátló tények mintázatának megértése erőt ad ahhoz, hogy felvérteződjünk, és végre meghaladjuk önmagunkat. Ha nem elég erős a késztetés, vagy megint csak másokat hibáztatunk és nem az okok feltárásán dolgozunk, akkor viszont az erő ellenünk hat és még erősebbnek élhetjük meg az akadályt. 
 
Sugallat a hétre: 
A spiritualitás és a világ tényei együtt adják meg a választ a tovább lépésre. Akkor tudunk erőt meríteni a nehézségekből, hogyha mások hibáztatása helyett megértjük mások álláspontját is – akár anélkül, hogy elfogadnánk azokat – és át tudunk alakulni azzá az emberré, akivé válni szeretnénk. 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 10873 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x