Tarot előrejelzés - Transzcendens üzenet mindenkinek személyesen!...
Címlap / Ezotéria / Tarot előrejelzés - Transzcendens üzenet mindenkinek személyesen!

Tarot előrejelzés - Transzcendens üzenet mindenkinek személyesen!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Ha még eddig nem készítetted el személyes horoszkóp előrejelzésed, akkor ezen a héten minden arra utal, hogy ez megoldás lehet. Életed nagy kérdéseire a válasz oda van írva a csillagokba! Nem a jövendölésről, hanem az esélyekről, lehetőségekről, a fontos tendenciákról kaphatsz egy tiszta képet, ha a születési képletedet elkészítteted. Ha már megvan, akkor vedd elő, olvasd el újra, esetleg konzultálj egy asztrológussal, aki irányt mutat a kérdéseidben. A lapok csupa transzcendens üzenetet rejtenek! Nézzük, hogy miket! 



Csillag - A kártya egyik jelentése éppen az, ami rá van írva: nézz az égre, vizsgáld a csillagokat. Vagyis legalább a horoszkóp előrejelzésedet nézd meg itt>> 

Ahogy a Hold növekszik a héten és a tiszta nyári égboltot egyre jobban megvilágítja, akár ki is állhatunk a csillagok alá, hogy elgondolkodjunk arról, vajon mi végre is születtünk erre a Földre, mi a dolgunk itt.

Kiegyenlítődés – a hét közepére ez a lap jött. A harmónia, a középpont megtalálásának lapja – vajon feltettük-e már a megfelelő kérdéseket magunknak, hogy meg tudjuk találni középpontunkat? Ha még nem, akkor most itt lehet erre is a lehetőség. Az egyensúlyunkat a hét közepén sokféle módon meglelhetjük. Ha épp nyaralunk, akkor a nyári feltöltődés, ha dolgozunk, vagy otthon vagyunk, akkor a napi rutin mutatja meg középpontunkat. Ebben épp az a szép, hogy a mindennapokban leledzik, nem kell hozzá semmi extrát csinálni.

Szerencsekerék – Ebben a lapban mindig ott bújuk a nyerés esélye, vagyis érdemes a hétvégi lottó és egyéb sorsolásokon most nagyon figyelni, mert ez egy szerencsés hétvége lesz, nagyobb és/vagy több nyereménnyel. Az Internetes játékokon is érdemesebb most játszanunk, mert a nyerés esélye megnő. Ezen túl a szerencsekerék azt egyszer fent – egyszer lent élményéből most a fentet adja inkább, de inkább lelki és spirituális értelemben mintsem anyagiak szempontjából.

Összefoglalva: ez a hét nem hoz nagy változásokat, inkább a lelki út megtalálásában, az egyensúlyra törekvésben élhetünk át biztos pontokat. Hétvégére érdemes lottózni.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6691 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x