Életöröm, optimizmus és játékosság!
Címlap / Ezotéria / Életöröm, optimizmus és játékosság!

Havasi Patrícia

Életöröm, optimizmus és játékosság!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Ez vár Rád mától, ha a Napod, Holdad vagy az Aszcendensed az Oroszlán jegyében áll! Az Oroszlán jegyű ember midig nemes érzelmű, kitartó, nagylelkű, igazságos, őszinte, elszánt, előzékeny, bátor, gyors, energikus, heves temperamentumú, befolyásolható, öntudatos, és sajnos hiú. Emiatt dicsérni, dicsérni és csak dicsérni kell Őt, amit hatványozottan hálál majd meg. 

Szeret élni és nem mellékes, hogy tud is. Még jobb, ha ezt a környezete el is ismeri. Egyik legbarátságosabb és legszenvedélyesebb jegy a 12 asztrológiai jegy közül. Nagyvonalú az anyagiakban, igaz mindig is lesz miből adakoznia. Ha ad szívesen ad, ha kér, akkor ott ellenvetésnek nincs helye. Ha úgy adódik, hogy kérését figyelmen kívül hagyják, és nem kap, akkor visszavonul, és egy életre megjegyzi. A hazugsággal, kicsinyességgel, körülményességgel, rosszindulattal nem tud mit kezdeni.

Vonzza, lendíti a lehetőségek játéka. Óriási energiája van, olyan nincs hogy ne csináljon semmit, és amit csinál abban Ő a király. Meggyőződései mellett szenvedélyesen lép fel. Bizakodva lendül előre, és máris a bíztató jövő víziójában él.


  
Oroszlán jegyében lévő Nap mától rásegít az Oroszlánban tranzitáló Jupiterre. Jutalmakra leginkább a tüzes jegyek szülöttei számíthatnak, így az Oroszlánok, Kosok, és a Nyilasok.

Legnagyobb ajándékot a Jupiter és Nap az Oroszlán jegyében a szerelemben ad majd leginkább. De nemcsak ezen a téren számíthatunk jóságra és bőségre, hanem a szeretet, a szépség és a gazdagság területei is előtérbe kerülnek most. Jó időszak ez új partnerkapcsolat kialakítására, házasságkötésre és gyermekáldásra is. Mindez tart 2015. augusztus 11-ig, amikor a Jupiter elhagyja az Oroszlán jegyét, ezzel átlép a Szűz jegyébe , ahol majd a mindennapok munkája és rutinja, valamint az egészség kerül előtérbe de ez majd a következő cikk témája lesz.

Most élvezzük ki az Oroszlánban tranzitálló Nap és Jupiter együttes pozitív hatását, mert egy jó időszak köszönt most be mindenkinek, de tüzes jegyűeknek, főleg az Oroszlánoknak leginkább.

Végül egy Oroszlánra jellemző tulajdonságról, a vidámságról, és a boldogságról, szóljon egy idézet:

"A vidámság nem más, mint lét-érzés. Bármikor ráhangolódhatsz. Nyomd hát meg a "vidámság" gombot, és tartsd lenyomva, bármi is történjen körülötted!"
Rhonda Byrne
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 6448 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x