Kék spektrális vihar év, azaz a megtisztulás és a transzformáció...
Címlap / Ezotéria / Kék spektrális vihar év, azaz a megtisztulás és a transzformáció éve

Kék spektrális vihar év, azaz a megtisztulás és a transzformáció éve

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

A maja civilizáció kronovízióra épült. A maják jól ismerték az Idő törvényeit, a természetes ciklusokat és tudták, hogy az idő nemcsak mértékegység, hanem energetikai program is. Ez a tudásuk egy bonyolult naptár rendszer megalkotásában csúcsosodott ki, amely megmutatja a számtalan egyidejűleg futó természetes ciklus együtteséből, az adott időszakra vonatkozó energia minőség jellemzőit.  

A maja naptárrendszer alappillére a 13, 28 napos maja holdhónapot tartalmazó naptár és a maják szent naptárának a Tzolkinnak az együttes alkalmazása. A Tzolkin 260 KIN-ből, 13 tónus – számokkal is kifejezett hang – 20 pecsét és négy szín kombinációjából épül fel. Alapelemei külön-külön is egy fejlődési ciklust írnak le. Együttesen árnyalva, finomítva mutatja meg egy időszakban ható energiák minőségét.

A Mayák az újév kezdetét is a természetes ciklusokkal összhangban – egy Szíriusz, Vénusz, Nap együttállás kapcsán- határozták meg július 26-ban.(December 31/január 1. semmilyen természetes ciklussal sem esik egybe.)


A Kék spektrális vihar év jellemzői (KIN 219)

Bár ez „tisztán” a Földanyára vonatkozik, az ő „személyes éve”,, , de persze, ránk, emberekre is jelentős a hatása, hiszen a Föld, a mi élőterünk, amelynek aurájában élünk, s mely energiájának alakításához – tudatosan vagy tudattalanul – mi is hozzájárulunk személy szerint is. Sajnos leginkább szennyezzük minden síkon, fizikain kívül, asztrális, mentális síkon is.

Minden színhez, tónushoz és pecséthez tartozik néhány kulcsszó, mely a kapcsolódó alapminőségét írja le.

A kék az átalakulás, a minőségi változás energiája. Ehhez társul a nyugati irány és a víz elem. Ez egy gyógyító energia, amelyben a transzformáció is végbemegy.
Spektrális tónus, majául BU LUK, ereje: (meg)szentelés, cselekvése az elengedés, lényege a felszabadítás.

Témája: a felbomlás, a feloldódás ereje, minták és struktúrák átalakítása, egyszerűség, letisztázás, változás, elemekre bomlás, elengedés, leválás, a bonyolulttól az egyszerű felé tartó folyamatok. Az energiaminták és energiaszerkezetek átalakulnak az új időszaknak megfelelően. Minden, ami eddig meghatározott, befolyásolt vagy megkötött leválhat, és nyitott rendszerré változhat.


A Vihar (KAUAK) pecsétjének kulcs minőségei cselekvése a katalizálás, lényege az energia, ereje az öngerjesztés.

A vihar pecsétjéhez még a megtisztulás, az transzformáció, a megvilágosodás minőségeit társítják.

Analógnak tekinthetjük Siva energiáival, akihez a halál, a pusztulás, de az újjászületés, a feltámadás is kapcsolódik.

Fényoldala
Megtisztulás, robbanásszerű és gyors átalakulás, újraegyesülés, aktiválódás a felemelkedésre, felszabadulás, a legmagasabb transzformáló potenciál, a folyamatos változásnak való odaadás.

Árnyékoldala
Félelem az ismeretlentől és a változástól, ragaszkodás a státuszkvóhoz, káros szenvedélyektől való függés problémái, stagnáció, túlfokozott érzelmek, spirituális elkülönültség, elkeseredettség, reménytelenség, a veszteségtől való félelem, felnagyított illúziók.

Megtisztulás és az átalakulás nagyon erőteljes lesz, mivel a tónus, a szín, pecsét energiája, a vezető energia mind-mind ebbe az irányba visz.

A víz, a tűz és a levegő elem együttesen tisztít majd minden szinten, keresztségükön átmenve kapunk lehetőséget az igazi transzformációra, beavatásra.

Az előzőekből is kitűnően izgalmas évnek nézünk elébe. A Kék Spektrális Vihar Év lehetőséget kínál és segít, hogy sok régi, akár inkarnációs ciklusok óta hordozott hibát helyrehozzunk, karmát feloldjunk, helyreállítva az egyensúlyt az életünkben, amikor minden megfelelő áramlásban van. Sok kisebb, de még inkább nagyobb változást hozó év lesz, ami a legtöbbünk számára nem lesz könnyű, mivel az emberi természet nem szereti a változásokat. S ezek fizikai szinten- életkörülményeinkben, kapcsolatainkban stb.-is komoly változásokként mutatkozhatnak meg, nem „csak” belsőnkben.

Nagyobb léptékben nézve. Bolygó szinten is jelentős Viharok várhatóak, nemcsak időjárási vonatkozásban, hanem világot átfogó, regionális, politikai, pénzügyi, gazdasági intézményrendszereket, szervezeteket is érint ez az energia. Erőteljesen fognak megmutatkozni a hibák és a hiányosságok, s nem lehet, majd a régi módon álmegoldásokkal fenntartani a korábbi státuszkvót. Elindulnak, megtörténnek a lényegi változások. Érdemes lesz, majd figyelni pl. az EU-val kapcsolatos történéseket.

Persze választhatjuk azt is, hogy ezt az évet úgy fogjuk fel, mint nagy lehetőséget a megtisztulásra, arra, hogy megszabaduljunk sok régi, akár előző életből származó - hosszabb inkarnációs ciklus óta hordozott hibától, karmától. Feloldjuk azokat, helyreállítva az egyensúlyt az életünkben.

A Maya szinkronárium rendszere meghatározott szabályok szerint összeállított mantrákat használ ahhoz, hogy az adott nap energiájára minél teljesebben ráhangolódhassunk. A mantra a KIN szövegszerű jellemzése, ritmikus stílusában a jobb agyféltekét célozza meg, ezért nem baj, ha a logikus elménk számára nem teljesen értelmezhetőek. Jó, hogyha egyszer-kétszer hangosan is elmondjuk őket. Az év mantrája segít bennünket abban, hogy jól tudjunk ráhangolódni az év alapenergiájára. Ezt a mantrát (az IKN, az Időn Kívüli Nap mantrájával együtt) érdemes időről-időre elmondani az év során, mert ennek a két napnak az energiája az egész évet meghatározza.


A mantra

Feloldok a katalizálásért,
Egyetemessé téve az energiát.
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát,
Felszabadítás spektrális tónusával.
Engem az öngerjesztés ereje vezet utamon.

Az év első napjának mantráját (az IKN mantrájával együtt) érdemes időről-időre elmondani az év során, mert ennek a két napnak az energiája az egész évet meghatározza
Mindenkinek, harmonikus és örömteli újévet kívánok. Megtisztulást, sikeres transzformációt, s erőt és bátorságot hozzá.

In Lak’eh, Én egy másik te vagyok.

ATARA
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 9900 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x