A Nap a Bika jegyében áll - Mire számíthatsz?
Címlap / Ezotéria / A Nap a Bika jegyében áll - Mire számíthatsz?

Havasi Patrícia

A Nap a Bika jegyében áll - Mire számíthatsz?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Az év egyik legnyugodtabb időszakának nézhetsz elébe! Az irányt váltó Szaturnusz a Bikákon kívül a Nyilasokra és az Ikrekre is hatással lesz, így nemcsak a Bikáknak, hanem a Nyilasoknak és az Ikreknek is érdemes elolvasni, hogy a következő hónapban mire számíthatnak!  

A Nap a Bika jegyében áll, ezzel a zodiákusi kör második  jegyváltásához értünk. A Nap jegyváltásának köszönhetően felszínre hozza, hogy miként viszonyulsz az élvezetekhez, ízekhez, harmóniához és a szépséghez.
 
A Szaturnusz hátráló mozgásának köszönhetően biztosra veheted, hogy a terheid jelentősen csökkenni fognak,  a következő időszakban nincs más dolgod csak élvezni az életedet. Hogy milyen területen tudsz Bikaként kiteljesedni, az függ a Holdad jegybeli illetve házbeli helyzetétől is, de az biztos, hogy a szépségben, a lakberendezésben, és az étkezésekben rejlett örömödet most nyugodtan kiélvezheted. Szívesen ízlelgeted a beteljesülés ígéretét. Ha eljön az öröm, abba is tejes mértékben bele tudod vetni magad. Mivel az alaposság jellemző Rád minden téren, ami olykor lassúsággal párosul, ezért megeshet, hogy eltart bizonyos ideig, míg a külvilág jelzései nemcsak elérnek, hanem tudatossá is válnak benned.


Fotó forrása: Pixabay


Ami kellemetlen, arról nem veszel tudomást. Ez a struccpolitika nálad többnyire eredményhez is vezetett eddig. De most érdemes lesz a kommunikációval foglalkoznod, mivel nemcsak a Kapu őre, azaz a Szaturnusz váltott irányt, hanem a gondolkodásért és a kommunikációért felelős Merkúr is retrogád mozgásba kezdett. Érdemes odafigyelned mind a szóbeli, mind az írásbeli kommunikációdra, de leginkább a testbeszédedre. Ha valamivel nem értesz egyet, vagy megbántottak esetleg, fejezd ki érzelmeidet, mert ha el is hallgatod, a testbeszéded elárulja majd és ezt érezni fogják rajtad. Ha megteheted, akkor az igazán fontos szerződéskötéseket ne erre az időszakra ütemezd. Május második hetétől újra előre halad a Markúr, ekkor már sikerül teljes nyugalmat találnod, kevésbé várható hogy félreértések adódnának innentől a mindennapjaidban.
 
Érdemes a kézzel fogható valóságra, a részletekre figyelned a következő pár hétben és haladni az áramlattal. Azt tanácsolják Neked a csillagok, hogy használd ki a kozmikus hatásukat és élvezd a következő békés, örömökben teli időszakot.
 
Végül egy Bika jellemvonáshoz, a szépséghez illő idézet Paulo Coelhotól.
 
 „A külső szépség a belső szépség megnyilvánulása. Az emberek szeméből áradó fényen keresztül válik láthatóvá.”
Paulo Coelho

 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 14726 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x