7 lépés +1 mágia, hogy a férfi beléd szeressen! (Csak nőknek!)...
Címlap / Ezotéria / 7 lépés +1 mágia, hogy a férfi beléd szeressen! (Csak nőknek!)

7 lépés +1 mágia, hogy a férfi beléd szeressen! (Csak nőknek!)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Van az a pillanat, amikor meglátod, és tudod, hogy KELL a pasi, és bármit, de bármit megtennél, hogy megkapd? Na akkor vesd be ezt a mágiát, amit parapszichológusunk elárul! Csak nőknek!  

 
  1. lépés
    Mindenképpen a legfontosabb,hogy szeressük magunkat,fontos ,hogy tisztába legyünk a pozitív tulajdonságainkkal. Ha látszik, hogy elégedett vagy magaddal, kisugárzásod vonzóbb lesz!
  2. lépés
    Hagyd, hogy ő keressen meg! Be kell hogy induljon a férfinak a vadászösztöne, ha folyton hívogatod, nem fog érdekesnek találni.Semmiképpen ne legyél könnyű préda!
  3. lépés
    Mosolyogj! Egy igazi nő legnagyobb fegyvere a mosolya! Ha beszélgetésbe kezdtek, légy kedves és barátságos. Hallgasd érdeklődve, tegyél fel kérdéseket, hogy lássa, téged is érdekel a téma.
  4. lépés
    Amennyiben elhív randira, az első randit mindenképpen mondd le! Ebből tudni fogja, nem kaphat meg könnyen és ettől beindul majd a vadászösztöne, egyre jobban téged akar majd, minél jobban elutasítod!
  5. lépés
    Légy titokzatos! Ez aranyszabály! Ne köss mindent az orrára, mert elveszik a titokzatosság varázsa.
  6. lépés
    Az első találkozáskor ne legyen szex! Ha túl hamar köttök ki az ágyban, nagy rá az esély, hogy csak „arra” kellesz neki. Ismerjétek megy egymást jobban, ha nem sietitek el a szex-et, akkor jobban fog értékelni téged!
  7. lépés
    Ne birtokold! A férfiak nem szeretik, ha birtokolják őket, így semmi értelme marasztalnod, inkább engedd el a barátaival szórakozni! Ha nincs meg a kölcsönös bizalom, akkor semmi értelme a párkapcsolatnak!
 

Figyelemfelkeltő szerelmi varázslat Lénárt Évitől:



Kellékek:
1 db piros gyertya
1 fénykép a pasiról
 
A varázslat menete:
A piros gyertyába karcold bele a pasi nevét, születési dátumát és állítsd rá a fényképre, ezután gyújtsd meg a gyertyát és mond el a következőt:
 
,,Drága lélek, hívlak téged.
Itt az idő, megnyíltam néked.
Készen vagyok a kapcsolatra.
Mely boldogságunkat felszítja.
Várlak téged!"
 
Utána hagyd leégni a gyertyát és másnap reggel a viaszos fényképet 24 órán belül dobd egy folyó vagy patak vizébe, vagy ásd el valahol.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 92516 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x