A Bika szerelmi élete
Címlap / Ezotéria / A Bika szerelmi élete

A Bika szerelmi élete

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A szexualitás területén minden bizonnyal nagyon jól járunk vele, hiszen semmi sem áll hozzá közelebb, mint az, hogy valakivel - akiben megbízik - együtt élvezze az érzéki örömöket. Tehát a kapcsolat, azon túl, hogy szexuális értelemben megalapozott, magában hordja minden érzéki élvezet - úgy, mint a finom ételek,  

Ha a Bika csillagjegy jellemzőivel erőteljesen megáldott szeretővel hoz össze minket az élet, akkor meg kell értenünk néhány dolgot ahhoz, hogy megértsük Őt. Tudnunk kell, hogy élete középpontjában a birtokolás áll, vagyis számíthatunk arra, hogy ránk is úgy tekint majd előbb, vagy utóbb, mint a saját, kizárólagos tulajdonára. Rendkívüli módon ragaszkodik majd hozzánk, ám meglehet, hogy időről, időre kóros féltékenységi jelenteket produkál majd. Ebből következik, hogy ez a kapcsolat, nem az a szerelem, amelyben hosszabb időre, külföldre távozhatnánk, vagy pedig külön, háztartásban élhetnénk.

A távkapcsolat nem a Bika világa, hiszen ebben az esetben megfordul a fejében, hogy az Ő kedvesére, - kizárólagos tulajdonára – valaki ráteheti a kezét. A szexualitás területén minden bizonnyal nagyon jól járunk vele, hiszen semmi sem áll hozzá közelebb, mint az, hogy valakivel – akiben megbízik – együtt élvezze az érzéki örömöket. Tehát a kapcsolat, azon túl, hogy szexuális értelemben megalapozott, magában hordja minden érzéki élvezet – úgy, mint a finom ételek, jó italok élvezete, nívós szabadidős tevékenységek – közös élvezetét.


Vigyáznunk kell Bika partnerünk lelkére, hiszen pont azért kötődik az anyagi javakhoz annyira, mert biztonságát kívül leli meg. Tehát a saját önértékelése sokszor hiányos, nincs rendben. Ebből adódik, hogy még csak viccből se tegyünk rá megjegyzéseket, külsejével kapcsolatban, netán az ágybéli teljesítményét célozva meg. Lehet, hogy humornak szánjuk, azonban Ő nem annak fogja értékelni.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 10477 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x