2020 a PATKÁNY éve a kínai asztrológiában - Íme, az előrejelzés...
Címlap / Ezotéria / 2020 a PATKÁNY éve a kínai asztrológiában - Íme, az előrejelzés állatjegyenként!

Sásdi Bernadett

2020 a PATKÁNY éve a kínai asztrológiában - Íme, az előrejelzés állatjegyenként!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A 2020-as év a YANG FÉM és és a víz elem irányítása alatt áll majd. A yang fém az erőt, a kitartást, a határozottságot képviseli. Akinek amúgy is van a horoszkópjában yang fém, annak nem lesz életidegen érzés, ismerősen fogja megélni, többségében jól tudja majd kezelni az idén előforduló helyzeteket, bár azért arra is vigyáznia is kell, hogy ne essen túlzásokba. Azaz például ne legyen túl kemény, irányító vagy érzéketlen. Akinek nincs, az is jól jár, mert erőre kap, határozottabb és teherbíróbb lesz.  

TIGRIS

Változásokkal teli év, a megújulás lehet célod idén. Aktívabb mindennapok, utazás, költözés esélyes, ha szeretnél kitörni az eddigi életedből, azt most megvalósíthatod.

NYÚL

A kapcsolatok, szerelem lesz az év fő témája, mind a nehézségeket, mint a szerencsés lehetőségeket tekintve. Ha nincs párkapcsolatod, akkor idén esélyes, hogy találkozol valakivel, aki felforrósítja tested/lelked. Az élet minden területén érdemes gyakorlatiasabb, racionálisabb gondolkodásmódot alkalmazni, ezekkel komoly csalódásoktól tudod magad megkímélni.



SÁRKÁNY

2020-ban a személyes kapcsolataidon nagy hangsúly lesz. Mind a meglévők, mind az újak hasznosak lesznek szakmai, baráti és szerelmi téren is. Ha nincs társad, akkor legyél nyitott, mert érkezhet valaki az életedbe. Amennyiben szeretnél új munkát vagy a jelenlegit akarod megújítani, lesz rá lehetőséged, de ezért tenned is kell. Ki kell lépni a komfortzónából, ismerkedni, tanulni, fejleszteni kell magad és a tudásod is.

KÍGYÓ

Csökken a nyomás, kevesebb változás és kihívás vár rád, ugyanakkor az Univerzum támogató energiái segítenek a Patkány év során. Az anyagiakkal viszont érdemes lesz tudatosnak lenni!



Nagyobb változásokra, kiszámíthatatlanságra számíthatsz az év folyamán, ezért jobb, ha felkészülsz rá. Ellenállni nem érdemes, jobban jársz, ha te magad tervezed meg és kezdesz is bele. Az érzéseidben is okozhat nagy összevisszaságot a Patkány éve, törekedj a belső egyensúly fenntartására!

KECSKE

Váratlan események, erős érzelmi hatások színesíthetik az évedet. Hogy pozitív vagy negatív lesz, az előre nem látható, nagyon sok múlik azon, hogy milyen szinten éled az életed. Alapvetően jók a kilátások a Patkány évére, sok támogatással az Univerzum részéről.

MAJOM

Felettébb aktív év következik, sok feladattal, intézendővel, mozgalmas hétköznapokkal. Érzelmileg kicsit befolyásolhatóbbá válhatsz, de úgy önmagában az érzések fontosabbak lesznek. Több lehetőséget is tartogat az év, mely új irányokat adhat az életednek, akár párkapcsolat, akár szakmai vonatkozásban.

KAKAS

Változások várhatók, melyek akár kényszerítő jellegűek is lehetnek, ha nem ismered fel szükségességüket. Működj együtt az energiákkal, figyelj a belső hangodra, mit súg, mit tanácsol. Főként a személyes kapcsolatokban, szerelmi életben várhatóak nagyobb változások, fent-lentek, elengedések.

KUTYA

Leginkább szakmai szempontból ideális számodra ez a Patkány éve. Ha aktív vagy, megragadod a lehetőségeket, úgy gyors sikerre is számíthatsz. Az anyagiakkal viszont légy óvatos, mert meggondolatlan döntések komoly nehézségeket okozhatnak!

 

DISZNÓ

Sok lehetőség, kisebb-nagyobb változás várható a Patkány évében. Javul a kommunikációd, gyorsul a gondolkodásod, úgyhogy vágj bele bátran az újításokba, lesz hozzá szellemi muníciód! A személyes kapcsolatokon nagy hangsúly lesz, ismerkedj, kommunikálj, mert ezek hozzák az új lehetőségeket.

PATKÁNY

A te éved jön, használd ki ügyesen! Több kisebb jel mutatja meg a sikerhez, jó lehetőségekhez vezető utat. Ugyanakkor előtte esélyes egy kis felfordulás is, mert rossz alapokra nem lehet erős várat építeni. Ha valami nem működik az életedben vagy nem jól, arra most rá fog világítani az élet, hogy lehetőséged legyen változtatni rajta.

BIVALY

Nagy valószínűség szerint az egyik legjobb év vár rád, tele lehetőséggel, új kapcsolatokkal, megújulással. Magadhoz képest aktívabb leszel, szívesen nyitsz majd a világra. Ami jó is jön, mert az idén nagy hangsúly lesz a kapcsolatrendszereden.

INGYENES KÍNAI HOROSZKÓP KALKULÁTOR: https://kinai-horoszkop.com/kalkulator/
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5559 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x