A különböző vércsoportok eredete
Címlap / Ezotéria / A különböző vércsoportok eredete

A különböző vércsoportok eredete

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Szégyellni és titkolni kell, ha jelen van, pláne ha az idősebb korosztályról van szó. A szexualitás üres, hideg és gépies, nincs benne melegség, érzékiség, vágy az őrületig. A szexuális életben is csak a rohanás van, a célja az, hogy legyen meg gyorsan a kielégülés. Önző világ ez most, kirabolják egymás testét is az emberek.  

Az A-vércsoportú emberek:
Az A-vércsoportú emberek voltak az elsők, akik erre a bolygóra érkeztek. Ők teremtették meg a védelmet az aurának és ők voltak azok, akik megépítették a piramisokat, az aura mintájára. Piramisokat nem csak ezen a bolygón, hanem az Univerzum más bolygóin is építettek. Megtalálták az utazó-csatornát, és azon közlekedtek az űrben egyik bolygótól a másik bolygóig. Ők a legöregebblelkek a Földön.

A B-vércsoportú emberek:
Ők angyalok voltak, akik itt tartózkodtak az emberek között és nézték, csodálták a szerelmet, amely két ember között szövődött. Egy napon elfogta a vágy az angyalokat, hogy ők is megéljék azt a csodát, amit az emberek és szerelmi viszonyt kezdtek velük. Azonban ennek nagy ára lett, Isten emberi testet öltetett velük és azóta is rabok, börtönnek érzik a testet, amelyben élnek.

A 0-ás vércsoportú emberek:
Ők voltak a dolgozók, akiket leküldtek Atlantiszra. Ők alakították ki az első kultúrát. Ott alkottak, építettek és az okozta a vesztüket, hogy létrehozták a mágiát. Voltak templomaik, ahol az első szeretkezést Istennek ajánlották fel. Az egyik ilyen templomukban volt egy férfi, egy beavatott pap, aki külön elvégezte ezt a szertartást, hogy a hölgy utána boldog szexuális életet éljen. Volt egy másik templomuk, ahol a férfiakat avatták fel, Istennek örömére, férfivá. Itt beavatott papnők tevékenykedtek, akik megtanították a férfiakat arra, mi jó a nőnek, hogyan kell vele bánni szeretkezés közben. Ha egy férfi nem nyújtott gyönyört a nőnek, megszégyenítették, és a társadalom kiközösítette.
Ezoterika fórum

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 13459 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x