Padlizsán paradicsommal és sajttal sütve
Címlap / Fogyira / Padlizsán paradicsommal és sajttal sütve

Padlizsán paradicsommal és sajttal sütve

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A padlizsánt meghámozzuk és kb. 1 cm-es karikákra vágjuk. Megsózzuk, borsikafűvel meghintjük, néhány percig állni hagyjuk, majd lisztbe mártva, forró olajban kisütjük.  

padlizsán
4 db bazsalikom
liszt 6 dkg borsikafű, só
olaj 1 dl
vöröshagyma 15 dkg
paradicsompüré 5 dkg
fokhagyma 2 gerezd
Pannónia sajt 20 dkg

Elkészítése:
A padlizsánt meghámozzuk és kb. 1 cm-es karikákra vágjuk. Megsózzuk, borsikafűvel meghintjük, néhány percig állni hagyjuk, majd lisztbe mártva, forró olajban kisütjük. A visszamaradt olajban megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a paradicsompürét, bazsalikommal és zúzott fokhagymával fűszerezzük. Néhány percig forraljuk, majd egy tűzálló edénybe öntjük. Hozzáadjuk a padlizsánkorongokat, meghintjük reszelt sajttal és a sütőben 12-15 percig sütjük. Burgonyapürével tálaljuk.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 6698 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x