| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
bbemes Lepke

Csatlakozott: 2005.03.24. Csütörtök 15:56 Hozzászólások: 7883 Tartózkodási hely: valahogy mindig félúton
|
Elküldve: 2006. 02. 14. 09:04 Hozzászólás témája: Vízöntő, vagy amit akartok... |
|
|
Nehogy lemaradjunk a Kosok mögött....
Kedves Vízöntőtársak folytassuk itt. _________________ Legyen erőd lent
hagyni, amit nincs erőd
följebb emelni.
/Fodor Ákos: Jókívánság/ |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bbemes Lepke

Csatlakozott: 2005.03.24. Csütörtök 15:56 Hozzászólások: 7883 Tartózkodási hely: valahogy mindig félúton
|
Elküldve: 2006. 02. 14. 09:07 Hozzászólás témája: |
|
|
Találtam egy szép képet
 _________________ Legyen erőd lent
hagyni, amit nincs erőd
följebb emelni.
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Vikki Mágus 3.kör

Csatlakozott: 2005.03.13. Vasárnap 20:21 Hozzászólások: 1559 Tartózkodási hely: a világ
|
Elküldve: 2006. 02. 14. 09:08 Hozzászólás témája: Re: Vízöntő, vagy amit akartok... |
|
|
| bbemes írta: | Nehogy lemaradjunk a Kosok mögött....
Kedves Vízöntőtársak folytassuk itt. |
Szia bbemes!
Februárra van horoszkópunk? Vagy még a régi fórumban találom?  _________________ Semmi sem az, aminek látszik. Minden az, aminek látszik. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bbemes Lepke

|
Elküldve: 2006. 02. 14. 09:10 Hozzászólás témája: |
|
|
Heti horoszkóp (2006. február 13. - február 19.):
Az optimizmusa és a humora a régi, ez pedig átsegítik a hét problémáin is. Már csak a szerelemben kellene nagyobb önbizalomra szert tennie ahhoz, hogy egy kezdődő kapcsolatból hosszútávú legyen.
Kezdődő kapcsolat??? hmm  _________________ Legyen erőd lent
hagyni, amit nincs erőd
följebb emelni.
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bbemes Lepke

|
Elküldve: 2006. 02. 14. 09:13 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Vikki!!!
Tessék, a februári horoszkóp:
Nagyon boldog születésnapot kívánunk! A Vízöntő jegy szülötteinek egyik lényeges jellemzője, hogy képesek állandóan megújulni, és könnyedén változtatni. Gondolja végig, hogy az elmúlt évben milyen téren és mértékben változott, és hogy mit szeretne másképp látni egy év múlva az életében. Az elemzésben rengeteget segíthet a kedvese és a barátai, február első hete úgyis a nagy beszélgetések, és az őszinte kommunikáció hete lesz. Töltsön sok időt közöttük, és legyen minél vidámabb!
A hónap feladata: Esténként megfeledkezni a napi problémákról. _________________ Legyen erőd lent
hagyni, amit nincs erőd
följebb emelni.
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Vikki Mágus 3.kör

Csatlakozott: 2005.03.13. Vasárnap 20:21 Hozzászólások: 1559 Tartózkodási hely: a világ
|
Elküldve: 2006. 02. 14. 09:23 Hozzászólás témája: |
|
|
| bbemes írta: | Szia Vikki!!!
Tessék, a februári horoszkóp:
Nagyon boldog születésnapot kívánunk! A Vízöntő jegy szülötteinek egyik lényeges jellemzője, hogy képesek állandóan megújulni, és könnyedén változtatni. Gondolja végig, hogy az elmúlt évben milyen téren és mértékben változott, és hogy mit szeretne másképp látni egy év múlva az életében. Az elemzésben rengeteget segíthet a kedvese és a barátai, február első hete úgyis a nagy beszélgetések, és az őszinte kommunikáció hete lesz. Töltsön sok időt közöttük, és legyen minél vidámabb!
A hónap feladata: Esténként megfeledkezni a napi problémákról. |
Köszönöm!  _________________ Semmi sem az, aminek látszik. Minden az, aminek látszik. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mildy Orákulum

Csatlakozott: 2003.12.21. Vasárnap 16:36 Hozzászólások: 7216 Tartózkodási hely: Budapest, Szentes
|
Elküldve: 2006. 02. 14. 10:22 Hozzászólás témája: |
|
|
egy másik okos hori szerint utazzatok el, ahol néhány kaland is belefér.
tudom, mert a gonsókámnak is ezt írta... a teremburáját... h*lye hori  _________________ Ne felejtsd el, hogy nem megkapni azt, amit kívánsz, néha csodálatos szerencse.
alias Ms M.
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Vikki Mágus 3.kör

|
Elküldve: 2006. 02. 14. 10:46 Hozzászólás témája: |
|
|
| mildy írta: | egy másik okos hori szerint utazzatok el, ahol néhány kaland is belefér.
tudom, mert a gonsókámnak is ezt írta... a teremburáját... h*lye hori  |
azt biztos az egyedülálló vízöntőkre értette. kapcsolatban lévő vízöntők nem kalandoznak, csak a párjukkal.  _________________ Semmi sem az, aminek látszik. Minden az, aminek látszik. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mildy Orákulum

Csatlakozott: 2003.12.21. Vasárnap 16:36 Hozzászólások: 7216 Tartózkodási hely: Budapest, Szentes
|
Elküldve: 2006. 02. 14. 10:54 Hozzászólás témája: |
|
|
| Vikki írta: | | mildy írta: | egy másik okos hori szerint utazzatok el, ahol néhány kaland is belefér.
azt biztos az egyedülálló vízöntőkre értette. kapcsolatban lévő vízöntők nem kalandoznak, csak a párjukkal.  |
tudom én azt  _________________ Ne felejtsd el, hogy nem megkapni azt, amit kívánsz, néha csodálatos szerencse.
alias Ms M.
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gonso Orákulum
|
Elküldve: 2006. 02. 14. 12:05 Hozzászólás témája: |
|
|
| mildy írta: | | Vikki írta: | | mildy írta: | egy másik okos hori szerint utazzatok el, ahol néhány kaland is belefér.
azt biztos az egyedülálló vízöntőkre értette. kapcsolatban lévő vízöntők nem kalandoznak, csak a párjukkal.  |
tudom én azt  |
....de én neeeem  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mildy Orákulum

|
Elküldve: 2006. 02. 14. 12:21 Hozzászólás témája: |
|
|
| gonso írta: | | mildy írta: | | Vikki írta: | | mildy írta: | egy másik okos hori szerint utazzatok el, ahol néhány kaland is belefér.
tudom én azt  |
....de én neeeem  |
ne aggódj, akkor majd megtanítom...  _________________ Ne felejtsd el, hogy nem megkapni azt, amit kívánsz, néha csodálatos szerencse.
alias Ms M.
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gonso Orákulum
|
Elküldve: 2006. 02. 14. 14:08 Hozzászólás témája: |
|
|
| mildy írta: | | gonso írta: | | mildy írta: | | Vikki írta: | | mildy írta: | egy másik okos hori szerint utazzatok el, ahol néhány kaland is belefér.
tudom én azt  |
....de én neeeem  |
ne aggódj, akkor majd megtanítom...  |
...szerintem inkább a fejembe vered..  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
naposcsibe Mester

Csatlakozott: 2004.01.25. Vasárnap 18:03 Hozzászólások: 1086 Tartózkodási hely: Üllő
|
Elküldve: 2006. 02. 17. 15:50 Hozzászólás témája: |
|
|
| bbemes írta: | Találtam egy szép képet
 |
Ez tényleg szép kép |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gonso Orákulum
|
Elküldve: 2006. 02. 17. 16:09 Hozzászólás témája: |
|
|
Rossz a topic címe...
Nem fedi le a vízöntők egyedi, zseniális, megismételhetetlen jellemét
Mondjuk:
-VÍZÖNTŐK - UGYAN MI MÁS
-VÍZÖNTÖK - .....és a többi
-VÍZÖNTŐK - ISTENEK(bocs, itt = jelet kellett volna tennem ) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Vikki Mágus 3.kör

|
Elküldve: 2006. 02. 17. 21:20 Hozzászólás témája: |
|
|
Az elsőre szavazok, gonso!
Egyébként figyelte valamelyikőtök, hogy az Asztrológia témái között a 2. legnézettebb topik a mienk? (Csak a kártyás előzi meg.) Hát igen, a vízöntőkre mindenki kíváncsi.  _________________ Semmi sem az, aminek látszik. Minden az, aminek látszik. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|