Karácsonyi és adventi horoszkóp 2011


Karácsonyi és adventi horoszkóp 2011

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Mire készüljünk az idei karácsonykor? Részletes ajándékozási és készülődési útmutató a 12 csillagjegy szülötteinek!  

KOS (Március 21. – Április 20.)
Karácsonyi előkészületek: úgy érzed, hogy kicsúszik a kezedből az irányítás. Talán túl sok mindent hagytál az utolsó pillanatra. Segíthet, ha megosztjátok a gondokat, párod kiveheti a részét a vásárlásból. Ha elfelejtettél egy ajándékot, akkor ne ess pánikba, próbáld meg humorral kezelni a helyzetet!
Karácsonyeste: mire elérkezik a karácsonyeste, elfáradsz. Ne vállald magad túl, inkább legyen kevesebb sütemény, szerényebb ünnepi menü!
Mit fogsz kapni a Kostól? Általában az utolsó pillanatra hagyja a vásárlást. Az idén szerencséje lesz és megtalálja a legjobb ajándékot.
Ajándéktippek Kos kedvesünknek, családtagjainknak: igazi sportember, így bármilyen sportcikknek örül. A hölgyek biztosan örülnek egy extrán feltűnő ékszer szettnek.

BIKA (Április 21. – Május 20.)
Karácsonyi előkészületek: semmi másra nem vágysz, csak nyugalomra. A hideg is kiráz a karácsonyi forgatagtól. Ha ennyire nincs kedved a vásárolgatáshoz, akkor vegyél ajándékot webáruházban! Így is találhatsz jó ajándékokat, és ráadásul még az időddel is takarékoskodsz!
Karácsonyeste: ha meghitt nyugalom van otthon, akkor már teljesült is a vágyad. Persze egy különlegesen ínyenc menüt szívesen összeállítasz!
Mit fogsz kapni a Bikától? A szeretetét a gondoskodásával fejezi ki. Meleg holmikat, sálat, pulcsit fogsz kapni tőle. Esetleg egy bundás házicipőt.
Ajándéktippek Bika kedvesünknek, családtagjainknak: mutasd ki, hogy kényeztetni szeretnéd! Vegyél neki egy wellness hétvégét - hálás lesz, hogy kipihenheti magát!                                    

IKREK (Május 21. – Június 21.)
Karácsonyi előkészületek: úgy érzed, hogy most túl sok munkával jár a karácsonyi készülődés. Lehet, hogy minden munkát bevállaltál, kezdve az ajándékok beszerzésétől, egészen a dekorációig és a főzésig. Kérd meg párodat, hogy vegyen le valamit a válladról!
Karácsonyeste: nagy lelkesedéssel vágsz neki a karácsonyestének, remekül sikerül az ünnep. Most egyedül rajtad múlik, hogy milyen lesz a hangulat.
Mit fogsz kapni az Ikrektől? Nincs sok fantáziája az ajándékozáshoz. Nincs ideje, hogy elmerüljön az ajándékok kitalálásában, így inkább hasznos holmikat vesz.
Ajándéktippek Ikrek kedvesünknek, családtagjainknak: Egy érdekes tanfolyam, vagy egy jó könyv nála mindig telitalálat! Tollat, vagy naptárat is vehetsz neki. Utóbbit Te is megszerkesztheted!

RÁK (Június 22. – Július 22.)
Karácsonyi előkészületek: könnyed hangulatú karácsonyt szeretnél, ami nemcsak az előkészületekről, hanem a pihenésről is szól. Szerencsés helyzetben vagy, hiszen mindig időben veszed meg az ajándékokat. Semmit sem hagysz az utolsó pillanatra, így nyugodtan és vidáman ünnepelhetsz!
Karácsonyeste: nemcsak a család fontos számodra, hanem a barátaid is. Őket is családtagnak tekinted. Látogassátok meg egymást az ünnepek alatt!
Mit fogsz kapni a Ráktól? Biztosan tudja, hogy mi a szíved vágya. Pont azt kapod tőle, amit titokban szerettél volna. Valójában már augusztusban megvette.
Ajándéktippek Rák kedvesünknek, családtagjainknak: Minden lakásdekorációs ajándéknak örül. Vehetsz neki szép kiállítású szakácskönyvet is.                 

OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)
Karácsonyi előkészületek: örömmel és tervezetten készülődsz a karácsonyra. Nem hagyod az utolsó pillanatra az ajándékvásárlást, sőt még precíz ajándéklistát is írtál. Így nem felejtesz el semmit, nyugodtan telik az ünnep. Meg is fogadod, hogy jövőre is így teszel.
Karácsonyeste: igazán emlékezetes karácsonyt szeretnél, főleg, ha gyermekeid is vannak. Rengeteg energiát fektetsz a tökéletes ünnepbe és sikerrel is jársz!
Mit fogsz kapni az Oroszlántól? Megveszi neked, amire vágysz, kerül, amibe kerül. Nem fukarkodik a pénzzel és az idővel. 
Ajándéktippek Oroszlán kedvesünknek, családtagjainknak: Bármilyen mutatós holmi megdobogtatja a szívét. A lényeg, hogy ne legyen hamisítvány, bóvli!

SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)

Karácsonyi előkészületek: mindig kötelességtudó vagy, és a karácsonyi előkészületeket is teljes egészében magadra vállalod. Adj teret párodnak is a készülődéshez. Bízd meg apróbb elintéznivalókkal, - így érzi, hogy az Ő közreműködése is fontos!
Karácsonyeste: nem lesz minden tökéletes, de nem is ez a fontos. Egyszerűen csak élvezzétek az ünnepi meghitt hangulatot!
Mit fogsz kapni a Szűztől? Soha nem vesz haszontalan, igénytelen, vagy utánzat holmikat. Pont azt kapod tőle, amire éppen a legnagyobb szükséged van.
Ajándéktippek Szűz kedvesünknek, családtagjainknak: Vehetsz pénztárcát, táskát, vagy kesztyűt. Olyasmiben gondolkodj, ami a mindennapokban fontos lehet neki.               

MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)
Karácsonyi előkészületek: a készülődést kedveseddel közösen szeretnéd lebonyolítani, ez még közelebb hozhatna egymáshoz. Már az is élvezet lehet, ha közösen vásárolgattok! Legyen élmény az év utolsó hónapja. Ezzel alapozhatjátok meg az újévet!
Karácsonyeste: a meghitt szerelem jegyében telik a karácsony. Összetartozást és gyengédséget éreztek mind a ketten.
Mit fogsz kapni a Mérlegtől? Senkitől nem kapsz olyan mutatós holmikat, mint tőle. Nem sajnálja az időt, megkeresi a legjobb darabot.
Ajándéktippek Mérleg kedvesünknek, családtagjainknak: Utálja a szóróajándékokat. Törekedj a minőségre és a stílusra. Neki nem vehetsz meg bármit, nem is áll neki jól a tucatholmi.                            

SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)
Karácsonyi előkészületek: több időre és elmélyültségre lenne szükséged, hogy kényelmesen készülj fel az ünnepre. Talán félórád sincs, hogy becsomagold az ajándékokat, nem is beszélve a vásárlásra szánt időről. Utálsz kapkodni, pedig most rákényszerülhetsz.
Karácsonyeste: még karácsony napjára is marad bőven teendő. Talán még be kell csomagolnod az ajándékokat, vagy meg kell venned a menü alapanyagait.
Mit fogsz kapni a Skorpiótól? Senki nem ismer annyira, mint Ő. Tudja, hogy mit szeretnél, és meg is veszi neked. Egyedi, személyre szabott holmit kapsz tőle.
Ajándéktippek Skorpió kedvesünknek, családtagjainknak: Fontos, hogy érezze: olyan ajándékot kap, amit valóban neki szántál. Szánd rá az időt és keresd meg a legjobb meglepit!

NYILAS (November 22. – December 21.)

Karácsonyi előkészületek: mindent a családodért teszel, nem kíméled a magad, hogy szép ünnepet varázsolj számukra. Már hónapokkal ezelőtt megkezdted a beszerzést, így nem is vagy elmaradva semmivel. Elégedett vagy magaddal és joggal: zavartalan meghittség várható.
Karácsonyeste: szép ünnepben lehet részetek, leszámítva a fáradtságodat. Pihenj jó nagyokat az év végén!
Mit fogsz kapni a Nyilastól? Imád haszontalan, de gyönyörű holmikat venni. Talán szikrázó ékszer szettet, vagy estélyi ruhát kapsz tőle.
Ajándéktippek Nyilas kedvesünknek, családtagjainknak: Általában mindennek örül, ami szép, mutatós, vagy drága. Márkás holmit keress neki, az utánzatot azonnal kiszúrja.             

BAK (December 22. – Január 20.)
Karácsonyi előkészületek: sok programod lesz, hiszen mindenkivel, aki csak fontos, szeretnéd megünnepelni a karácsonyt. Gondosan ügyelsz, hogy senki se maradjon ki, amikor ajándékot veszel. Mindezt lebonyolítani rengeteg időt jelent, úgyhogy most ügyesen kell lebonyolítanod a mindennapokat.
Karácsonyeste: arra vágysz, hogy a rokonokkal, barátokkal ünnepelhess. Nem kis teljesítmény ennyi emberre előállítani a karácsonyi menüt!
Mit fogsz kapni a Baktól? Megfigyeli, hogy mire van szükséged. Ha tönkrement a táskád, akkor számon tartja és vesz egy gyönyörű, új darabot.
Ajándéktippek Bak kedvesünknek, családtagjainknak: Bármit is veszel neki, legyen igényes és valódi. Ha táska, akkor valódi bőr legyen. Ha ruhadarab, akkor márkás darab.  

VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)
Karácsonyi előkészületek: gazdag karácsonyt szeretnél, mindenből a legjobbat vennéd meg. Szerencsére nem okoz gondot a vásárlás, de azért tartsd meg a mértéket. Felesleges méregdrága, de a hétköznapokban teljesen haszontalan holmikat venned ajándékba!
Karácsonyeste: ínyenc menü, tökéletes dekoráció és meghitt hangulat várja a családot. Mindez a Te érdemed, légy büszke magadra!
Mit fogsz kapni a Vízöntőtől? Egy szuper technikai újdonsággal lep meg. Lehet kiegészítő a számítógépedhez, vagy mobiltelefon.
Ajándéktippek Vízöntő kedvesünknek, családtagjainknak: Szereti a technikai kütyüket, de meglepheted egyedi ruhadarabokkal is. A lényeg, hogy egyedinek érezze, ne legyen tucatdarab!                            

HALAK (Február 20. – Március 20.)
Karácsonyi előkészületek: A törődéseddel és az odafigyeléseddel akarod széppé tenni a karácsonyt, és ez a legjobb törekvés. Nem akarod telezsúfolni a lakást karácsonyi dekorációval, és az ajándékokkal sem esel túlzásba. Szép, érzelmekkel teli karácsonyod lesz.
Karácsonyeste: a hangulatot kisugárzásoddal, odafigyeléseddel teremted meg. Boldog vagy, hogy azokkal ünnepelhetsz, akiket szeretsz.
Mit fogsz kapni a Halaktól? Érzelmes kis kedvességekkel, gyakran saját készítésű holmikkal készül az ünnepre.
Ajándéktippek Halak kedvesünknek, családtagjainknak: Soha ne vegyél neki tucatajándékot, ezeket egyáltalán nem kedveli. Inkább fotóalbumot, puha papucsot, köntöst vegyél neki. Hímeztesd rá a keresztnevét!

Kunsay Melinda

Kép: FreeDigitalPhotos / Naito8

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 10965 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

 

 





Argentína 2008-as karácsonyi bélyegén Gábriel arkangyal, a hírvivő látható.

A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x