Őszi csemege
Címlap / Kint és Bent / Őszi csemege

Lévai Andrea

Őszi csemege

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Itt van az ősz, itt van újra.... és a vele járó náthás időszak. Érdemes felkészülni rá! Kerüld el a náthát és a vele járó kellemetlenségeket. Immunerősítőként az ősz egyik jellegzetes gyümölcsével, a szőlővel lehet alapozni. A szüreti mulatságok idején mi mást hozhattam volna Neked, mint két szőlős, egyszerűen elkészíthető receptet. Bátran állj neki megvalósítani, a családodnak nagy örömet szerzel vele. Cikkünkben ajándékot találsz, feltétlenül töltsd le ingyenes A szőlőmag Bibliája e-könyv ajándékunk! Rég elfeledett természetes gyógymódokat kapsz, amivel egész évben biztonságban védve leszel a betegségekkel szemben. 

Szőlőkrémleves
Hozzávalók:
60 dkg nagy szemű szőlő
6 dl 100%-os szőlőlé vagy must
5 evőkanál kókuszolaj
2 dl tejszín
1 evőkanál (zab, teljes kiőrlésű, szezámmag)liszt
1 evőkanál nyírfacukor
néhány darab mentalevél
1 darab fahéjrúd
csipet himalája só

Elkészítés:
A kókuszolajon karamellizálod a nyírfacukrot, rádobod a fahéjat, a lisztet, és rövid ideig pirítod, amíg a liszt megbarnul. Ezután felöntöd a szőlőlével vagy musttal és kiforralod.
Hozzáadod a tejszínt és a sót. A szőlőszemeket félbevágod, kimagozod, majd a felét a leveshez adod és összeturmixolod. Alaposan lehűtöd, tálaláskor pedig a hideg levesbe teszed a megmaradt magozott szőlőszemeket és megszórod a tejetét apróra vágott mentalevéllel.


Szőlőmagolajjal kevert sajtsaláta
Hozzávalók:
1 nagy fürt bordó szőlőszem
1 csomag céklás salátakeverék
10 dkg pannónia sajt
3 dkg reszelt parmezán sajt (lehet füstölt)
fél citrom leve
1 evőkanál méz
2 darab narancs+1 darab narancs leve
5 evőkanál szőlőmagolaj
1 mokkáskanál őrölt fekete bors
csipet só

Elkészítés:
A salátaöntethez egy műanyag keverőtálban összekevered a szőlőmagolajat, a mézet, a citromlevet, a narancs kifacsart levét, a borsot és a sót. Hozzáadod a megtisztított cikkekre vágott narancsokat és az egészet a hűtőbe téve 15 percig érleled.
Közben a sajtot vékony csíkokra vágod, a szőlőszemeket pedig félbevágod és kimagozod. A salátakeveréket a sajttal és a kimagozott szőlőszemekkel összekevered, majd az előhűtött salátaöntettel tálalod. Tetejére reszelt parmezán kerül.


Ne a nagy dolgoktól várd a csodát
Ha hiszed,  ha nem, bizony a szőlő egy nagyon értékes gyümölcsünk. A belőle készült olaj pedig vigyázni fog Rád egész évben. Napi 1 teáskanállal sokat teszel magadért! Koleszterinszint, magas vérnyomás, szív- és érrendszeri problémák, klimax, stressz....... Akarod a sok pozitív hatását magadon is érezni? Első lépésként töltsd le ajándékunk!

AJÁNDÉK
Feltétlenül töltsd le ingyenes A szőlőmag Bibliája e-könyv ajándékunk! Rég elfeledett természetes gyógymódokat kapsz, amivel egész évben biztonságban védve leszel a betegségekkel szemben.
Kattints ide: ps.andio.biz/remote_sub.php?a=gbk&p=szolomagolaj-tartalom&pi=6Lq72M
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1918 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x