Hogyan tartsuk formában szervezetünket a Q10 segítségével?...
Címlap / Kultúra / Hogyan tartsuk formában szervezetünket a Q10 segítségével?

>

Hogyan tartsuk formában szervezetünket a Q10 segítségével?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Immunrendszerünk támogatása kiemelkedően fontos, hiszen a változékony idő, a minket körülvevő stressz és rohanás, a szellemi és fizikai igénybevétel, valamint az egyoldalú táplálkozás mind harcot vívnak szervezetünkkel, megnehezítik annak optimális működését.  

Most pedig, az őszi, illetve téli hónapok beköszöntével, amikor egyre nehezebbé válik a szervezet természetes módon történő támogatása, különösen jól jöhet egy kis extra segítség. Szerencsére ma már számos módon biztosíthatjuk immunrendszerünk optimális működését. Úttörő kutatásoknak köszönhetően szakemberek felfedeztek egy multifunkcionális, természetes hatóanyagot, a CoQ10-et, amelyek segítségével egészségünk az év minden napján maximális biztonságban lehet!

Mi is az a Q10?

“A koenzim Q10 egy vízben oldódó, vitamin szerű anyag, amely testünk szinte összes sejtjében, de leginkább a létfontosságú szervekben, a szívben, a májban és a vesében megtalálható, valamint fő szerepet játszik az energiatermelésben, az emberi testben létrejövő energia 95%-áért felelős. Egészségünk megőrzésében tehát kiemelkedő módon vesz részt, így ez a különleges koenzim elengedhetetlen minden szervezet optimális működéséhez kortól és egészségi állapottól függetlenül. Sajnos azonban természetes, szervezeten belüli termelése az életkor előre haladtával nagymértékben csökken, mivel a test csupán körülbelül 30 éves korig termeli, így nagyon fontos odafigyelni megfelelő pótlására”- tanácsolja Dr. Kroó Sándor, az EzMelts vitaminok szakértője.


Szépség, fiatalság, egészség Q10 segítségével
“A Q10-et az egészségügyi szakemberek valódi csodaszerként tartják számon, hiszen egyedülálló módon a szervezet szinte összes folyamatára, sejtjére jótékony hatással van. Amellett, hogy növeli az állóképességet. segíthet megelőzni a különböző szív problémákat, valamint hatékonyan szállhat szembe a magas vérnyomással vagy magas vércukorszinttel.

Vizsgálatok kimutatták, hogy kiemelkedő szerepet játszik a fogak, a fogíny egészségének megőrzésében, elősegíti az idegrendszer optimális működését, sőt, folyamatos jelenlétével számos rákfajta is megelőzhető. A migrénes fejfájásban szenvedők számára is megoldást jelenthet, hiszen a legújabb kutatások szerint hosszú távon hatékonyan képes megszüntetni a kellemetlen fejgörcsöt.

Jótékony egészségügyi hatásai mellett a szépség megőrzésében is részt vesz. Erős antioxidáns voltának köszönhetően lassítja az öregedési folyamatokat, valamint elősegítheti a súlycsökkentést is, ezáltal nagyszerű kiegészítője lehet bármely diétának”- tudhatjuk meg Dr. Kroó Sándortól, az EzMelts táplálék kiegészítők szakértőjétől.

Erősítsd immunrendszered Q10 segítségével!
“A közelmúltban látott napvilágot egy tanulmány, amely azt vizsgálta, hogy mely ételek segítségével, hogyan tudunk természetes módon hozzájutni koenzim Q10-hez. A vizsgálat szerint ez a jótékony hatóanyag számos alapvető élelmiszerben megtalálható, többek között számos halfajtában, mint a szardínia, lazac, vagy tonhal, húsokban, mint a marha- és sertésszív, illetve máj, olajokban, mint a szója-, olíva, vagy napraforgóolaj, az olajos magvakban, sőt, számos gyümölcsben, mint az avokádó, vagy a szőlő is jelen van.

A CoQ10 esetében a leghatékonyabb felszívódást akkor tudjuk elérni, ha az a szájon keresztül történik. Pontosan ezért a természetes források mellett érdemes olyan kiegészítő készítményt is beiktatni étrendünkbe, mint az “EzMelts CoQ10 Complex”, amelynek tablettái már a szájban feloldódnak, így köszönhetően a szájüreg neutrális pH-jának és jó vérellátottságának, lényegesen jobb hatékonysággal és sokkal könnyebben szívódnak fel a hatóanyagok, a máj bontóenzimjeit és a gyomorsavat megkerülve jutnak a véráramba.

Sőt, ez a speciális étrend kiegészítő azoknak is kedvez, akik számára gondot okoz nagyobb kapszulák, tabletták lenyelése. Az Ezmelts készítmény a Q10-en kívül még számos olyan létfontosságú hatóanyagot is tartalmaz, mint a polikozanol, amely segít szabályozni a vér koleszterinszintjét, illetve csökkenti a trombózis veszélyét, a D3 vitamin, amely egyensúlyban tartja a szervezet kálcium szintjét, felerősíti az immunrendszert, a természetes védekezőképességet, vagy a B3 vitamin, amely kiváló méregtelenítő hatásáról ismert.

A CoQ10 tehát egy kiváló, multifunkcionális hatóanyag amely nagyszerűen képes az immunrendszer gyors, hatékony stimulálására. Azt mindig érdemes szem előtt tartani, hogy adódhatnak olyan helyzetek, időszakok, amikor egy kicsit többet kell tennünk azért, hogy szervezetünk harmonikus működését, egészségünket megóvjuk, így érdemes a megfelelő vitaminpótlásról folyamatosan, megelőző céllal is gondoskodnunk”- tanácsolja Dr. Kroó Sándor, az EzMelts vitaminok szakértője.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 734 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x