Lélekpillangó Flashmob
Címlap / Kultúra / Lélekpillangó Flashmob

>

Lélekpillangó Flashmob

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Több százan a Hősök Terén felállva egy pillangó formában, meggyújtjuk a szeretet lángját és magasba emeljük. 

A jelenetet a 2015. évben megjelenő "Az új kezdet" c. film záró jelenete lesz, így aki részt vesz, az hozzájárul ahhoz hogy a Lélekpillangó filmben is szerepeljen! Ha szeretnél részese lenni a filmnek, ami az új kezdetről, a boldog életről szól, akkor ott a helyed a Hősök terén 2014. december 21-én vasárnap, aranyvasárnap 13:30-kor!

A lángot, 14 órakor átvisszük a Magnet Házba ahol kezdetét veszi a Fény Ünnepe! A jelentkezéskor kérjük, add meg milyen színű sálat hozol magaddal, amit majd egy jelre mindenki magasba tart! Lehet:
  • Lila
  • Narancs
  • Sárga
  • Zöld
  • Rózsaszín
  • Piros színű sálat, ezek közül több színt is hozz magaddal, ha tudsz!!!
Fontos hogy az első négy színből többre van szükség, mert azok a pillangó szárnyai lesznek! Kérjük, jelentkezz be előre, és add meg, hogy milyen színű sálat hozol magaddal, hogy tudjuk jelezni hogy melyik színből van még többre szükség! A helyszínen Galagonya Bohócot keresd, aki az eseményt irányítani fogja - és lufikat ad az érkezőknek.

A jelentkezéskor, ha beírod: Szárnysegéd - tudjuk, hogy te előbb érkezel és önkéntes szervező vagy! (neked ajándékkal készülünk!). Itt tudod jelezni nekünk!



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1420 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x