Vega klub a köbön - Új platform a vega világban
Címlap / Kultúra / Vega klub a köbön - Új platform a vega világban

>

Vega klub a köbön - Új platform a vega világban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A vegetáriánus világ három meghatározó szereplője találkozott szeptember 24-én, kedden este a Magnet Közösségi Házban.  

A vegetáriánus világ három meghatározó szereplője találkozott szeptember 24-én, kedden este a Magnet Közösségi Házban:

-    a Vegetáriánus Fesztivált megalapító és szervező Egészségvár Alapítvány (www.egeszsegvar.hu),
-    a közel 20 000 követővel rendelkező 108.hu magazin, életmódközpont és kiadó (www.108.hu), illetve a Vegavarazs.hu Hémangi gasztroblogja.
-    valamint az egészséges vegán életmód lelkes képviselői, a Vagány Veganok (www.vaganyveganok.hu).


A találkozó jó hangulatban zajlott, mindhárman egyetértettek abban, hogy nagyon fontos a vegetáriánus életmód népszerűsítése és megismertetése céljából a vega közösség összefogása. Úgy döntöttek, hogy az ügy érdekében létrehoznak egy közös platformot, a Vega klubot.

A klubnak a budapesti Magnet Közösségi Ház fog otthont adni, melynek közösségi jellege és hangulata összhangban van a tervezett klub szellemiségével. Egy hely ahol minden összeér: önismeret, spiritualitás, kultúra, kiállítás, étterem-teázó, és októbertől a Vega klub is.


A rendezvények két hetente hétfőnként este hat és nyolc óra között kerülnek megrendezésre, ingyenesen látogathatók. A klubestekre elismert szakértőket, a vegetáriánus világ jeles képviselőit fogják meghívni, akikkel lehetőség lesz egy témát körbe járni, kérdezni és beszélgetni. Idővel szeretnének kóstolóval egybekötött ételkészítő- és főzőbemutatókat is tartani, hogy ne csak beszéljenek a vegetáriánus táplálkozásról, hanem a vendégek meg is tapasztalhassák, hogy milyen egészségesek és ízletesek a vega ételek.

A klubestekre mindenkit szeretettel várnak, vegetáriánusokat, vegánokat, nyers evőket és húsevőket, akik nyitottak a vegetáriánus életmód és táplálkozás iránt.

A Vega klub nyitó estje október 14-én, hétfőn este hat órakor lesz, melyen az első vendégek a Vagány Veganok lesznek, Marton Melinda és Bányai Balázs (www.vaganyveganok.hu). Az est háziasszonya az Egészségvár Alapítvány elnöke, Jakus Orsolya lesz.

A pontos cím: Magnet Közösségi Ház, belső udvar, 1062 Budapest, Andrássy út 98.


Október 28-án a következő klubest vendége Hémangi Dévi Dászi lesz, a Vegavarázs gasztroblog (www.vegavarazs.hu) és számos vegetáriánus szakácskönyv szerzője.

Gyere és beszélgessünk egy jót!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3747 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x