Ragyogj tavasszal! - mese rólad
Címlap / Kultúra / Ragyogj tavasszal! - mese rólad

>

Ragyogj tavasszal! - mese rólad

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Mi lenne, ha azt mondanánk neked, ismerünk egy csodás varázsigét, minek segedelmével mostantól végre megláthatod, hogy te vagy a világon a legcsodálatosabb lény? 

Él a budapesti forgatag közepén egy elegáns és folyton mosolygó varázslónő, aki a kevésbé magabiztos emberek arcára is elégedett mosolyt tud varázsolni néhány szóval és mozdulattal. Különös fontossággal bír ez így a tavasz beköszöntével, hiszen lassan mindenki felébred téli álmából, ledobja szürke és vastag téli ruháit, kibontakozni vágyik, szeretné magát frissnek és szépnek érezni.


Fotó: Köő Adrien

A belváros zajos káoszában ott van ő, akihez betérve különös varázsvilág vár: ha izgalmas, színes, pihe-puha vagy elegáns világ középpontjában szeretnél állni, ő ripsz-ropsz segít neked, hogy ott teremj és a legszebb csodát mutasd meg saját magadnak: önmagadat.


Fotó: Köő Adrien

Varázseszköze a fényképezőgép, a stílusérzék, az emberismeret, mely mesterhármas birtokában bárkinek képes megmutatni legszebb, legaranyosabb vagy legszexisebb önmagát.


Fotó Köő Adrien

Köő Adrienn kattogtat, instruál, mosolyog, dicsér, bókol, megnyugtat és közben csupa-csupa olyan varázsmozdulatot tesz és varázsgondolatot fundál ki az univerzum legnagyobb örömére, amelynek lényege miután elér hozzánk, meglátjuk, megvizsgáljuk és megszemléljük, csak ennyit mondunk: de jól nézünk ki!

Bejelentkezés: mail@kooadrien.hu

 www.kooadrien.hu

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2611 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x