Arcot az üzletnek - Létezik őszinte biznisz-mosoly?
Címlap / Kultúra / Arcot az üzletnek - Létezik őszinte biznisz-mosoly?

>

Arcot az üzletnek - Létezik őszinte biznisz-mosoly?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Azt mondják mostanában a jó üzleti profil egyik legfontosabb tényezője a marketing. Persze fontos a minőségi szolgáltatás is, de hiába kínál jót, ha nem teszi ezt jól. Sőt, továbbmegyünk: lehet a szolgáltatása bármilyen kiemelkedő, ha a vevő nem társít mellé egy számára tetszetős személyiséget akkor előfordulhat, hogy keres tovább. 

Ezért nagyon fontos néhány jó minőségű, bizalmat keltő fotó. Nem elég néhány, telefonnal ellőtt remekmű vagy egy trükkös másolat a legfrissebb facebook-profilról. Professzionális fotóra van szüksége. Bizalmat keltő, pozícióját kifejező fotókra, amivel méltóan jelenik meg, cégének weboldalán, írott vagy elektronikus médiában, reklámanyagaiban, prospektusaiban, kiadványaiban, vagy önéletrajzában.


Mert erről is szól az üzleti élet: professzionális vizuális kommunikáció a cégről és cégvezetőről, aki derűs, célorientált és fókuszában a vevői állnak.



Ezt kínálja Köő Adrien fotós. Megmutatja, néhány fotó segítségével hogyan kerülhet előnyösebb pozícióba, mint konkurensei, akik még nem ismerték fel ennek fontosságát! A jó benyomás anyagi haszna összehasonlíthatatlanul nagyobb, mint a professzionális fotózás évekre lebontott költsége!

Katt! és érkezik a siker!

Bejelentkezés: www.kooadrien.hu mail@kooadrien.hu +36 30 732 2341
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1258 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x