Szuper könyv a lélek testéről - Auradinamika
Címlap / Kultúra / Szuper könyv a lélek testéről - Auradinamika

>

Szuper könyv a lélek testéről - Auradinamika

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Az emberek körüli különleges tereket, az élő testből áradó finom kisugárzást a legtöbben érzékelik - így valójában mindenki rejtett auralátó. Az élőlényeket ölelő láthatatlan burok hűen tükrözi belső állapotunkat, lelkünk rezdüléseit, amelyeknek jobb megismerésével boldogabb, sikeresebb, teljesebb életet élhetünk. Auránk másokkal együttműködve tölti be védelmező és erősítő feladatát: a születés és a szerelem folyamatában éppúgy, mint a halál során. 

A lelkek közti találkozások azonban ártalmasak és betegítők is lehetnek, mai korunkban még inkább, mint valaha, hiszen soha nem volt ennyi lehetőség tömegek tudatának egyidejű befolyásolására.

Éppen e szempontból formabontó a mű, mivel egy szinte alig tárgyalt területet is átfog: nem csupán a személyes erőtereket vizsgálja, hanem több ember energiamezejének egymásra gyakorolt hatásait is elemzi.

A mű további különlegessége az az egyedülállóan részletes lista, amely kulcsot ad az aurában megjelenő színek és árnyalatok pontosabb értelmezéséhez.


A kötet szerzője másfél évtizedes spirituális tanácsadói munka és tapasztalatgyűjtés után egységes fogalmi nyelvet és rendszer alkotott meg az emberi erőmezők bemutatására. A saját kutatási anyagot friss tudományos eredmények, és ősi tudást hordozó kulturális párhuzamok teszik teljessé.

A könyv a hétköznapi életben is hasznos támogatást nyújt: esettanulmányok, meditációs gyakorlatok adnak segítséget a lélek titkos ösvényein barangolóknak.


Emberi erőterek kölcsönhatásban

150x235 mm, 504 oldal, ára: 3.999,- Ft

Alexandra Kiadó, 2015.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2320 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x