Élvezetes szülés - akár orgazmussal?!
Címlap / Kultúra / Élvezetes szülés - akár orgazmussal?!

>

Élvezetes szülés - akár orgazmussal?!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Elizabeth Davis és Debra Pascali-Bonaro kötetéből kiderül, a nők hogyan szerezhetik vissza tudatosan a szülés erőteljes és bensőséges élményét - s fedezhetik fel benne akár az eksztatikus gyönyör érzését is. Gondolatébresztő és gyakorlati tanácsokkal teli kézikönyvükben megmutatják, a leendő anyák hogyan lelhetik leginkább örömüket a szülésben, a várandósság alatti megfelelő gondoskodástól kezdve a megfelelő helyszín és társak kiválasztásán át egészen a szülésre való testi-lelki ráhangolódásig. A könyvet izgalmas és megindító szüléstörténetek teszik teljessé. 

A szülés egyedülállóan gazdag tapasztalata sok nő számára élete egyik legmeghatározóbb testi és lelki élményének számít. A szülést mégis sokszor kíséri kapkodás, izgatottság, sőt nem ritkán félelem, ráadásul igen gyakran külső erők befolyásolják.

„Minden várandós nőnek, aki ezt a könyvet olvassa, azt szeretném üzenni, hogy ne féljen álmodni az általa elképzelt, tökéletes szülésről. Ha igazán arra vágyik, akkor meg is adatik neki”- olvashatjuk egy olvasó szavait a könyv elején.

Hogyan is lehet örömteli, pozitív élmény a szülés, vetődik fel teljesen jogosan a kérdés. Nálunk, Magyarországon pedig különösen megosztó témát feszegetünk, akárhányszor a szülésről beszélünk. Különösen a Geréb Ági ügye óta lehetetlen szinte indulatok nélkül közelíteni a témához. Az Orgazmikus szülés pedig egy minden eddiginél kényesebb oldalát veszi elő a kérdéskörnek és olyan vizekre evez, ami sok tekintetben még igencsak tabunak számít: szülés és szexualitás, szülés és orgazmus. Mégis, ez az oldal, ami valójában a lényegét, esszenciáját adja a nőiesség teljes megélésének, a szülésnek. A szépség, az önátadás, az öröm, a szeretet és akár az eksztatikus orgazmus megélése kulcsfontosságúak a minden nő életét meghatározó, megváltoztató élményben.



Mi is az az orgazmikus szülés?
A könyvből kiderül, hogy jónéhány nő élt át orgazmust, a szeretkezéshez hasonló összehúzódásokat a szülés pillanatában, de a szerzők ide sorolják a szülést eksztatikus és örömteli élményként megélő nők sokféle, de mindenképpen különleges és a maga nemében páratlan tapasztalatait. Ha ez lehetséges, miért élik meg a nők tömegesen a fájdalmas szülésélményeket?

A könyvből átfogó képet kaphatunk arról, hogy melyek azok a negatív minták és megoldandó lelki ügyek, amelyeken érdemes túllendülnünk, hogy a szülést a lehető legpozitívabb élményként éljük meg. Emellett kimerítő leírást olvashatunk a szülés testi-lelki folyamatáról, különös tekintettel a kulcsfontosságú hormonok összjátékára. A könyv második fejezete komplett útmutatóval szolgál az orgazmikus szüléshez az első harmadtól az utolsóig, lépésről lépésre készít fel a női lét legcsodálatosabb élményére – hogy az valóban olyan legyen, amilyennek ki-ki elképzeli.

A könyv szerzőiről
Elizabeth Davis okleveles bába, az Egyesült Államokban a női gyógyítás elismert szakértőjeként dolgozik több mint harminc éve. Debra Pascali-Bonaro szülésszakértő, dúlaoktató. Orgazmikus szülés című dokumentumfilmje számos nemzetközi díjat nyert.

Elizabeth Davis - Debra Pascali-Bonaro: Orgazmikus szülés
Útmutató a biztonságos, élvezetes és örömteli szülésélményhez
Jaffa kiadó
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5461 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x