Szegény Dániel a Karinthyban
Címlap / Kultúra / Szegény Dániel a Karinthyban

>

Szegény Dániel a Karinthyban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Célegyenesbe érkezett a Szegény Dániel próbafolyamata a Karinthy Színházban, hiszen már csak alig egy hét van hátra a premierig. Már csak azért is érdekes ez számunkra, mert régen találkozhattunk a Karinthy színpadán krimivel. Persze most sokan említhetik a Tortúrát - Balázs Andrea több, mint remek alakításával - de azért az inkább volt thriller, mint bármi más. Úgyhogy itt az ideje, hogy felhívjuk a figyelmet a 30 éves színház 101-ik bemutatójára! Lassan készítsük a premier-ingünket és kosztümünket, mert január 27-én ismét úgy gördül fel a Karinthy Színház függönye, mint korábban még soha. 

A részletekről természetesen tájékozódhatnak a színház honlapján, a legfrissebb híreket pedig a Facebook oldalon kereshetik, ahová rendszeresen felkerülnek fényképek vagy egyéb érdekességek. Addig pedig kívánunk kellemes, színházban gazdag januárt, mert ezen kívül igazán értékes időtöltést télvíz idején – még ha az olyan hómentes is, mint az idei – nehéz találni.



Robert Thomas: Szegény Dániel
(Krimi két részben)


A szerző, aki eredeti szakmáját tekintve színész, több nagysikerű krimi, és krimi jellegű vígjáték szerzője. Ő jegyzi többek között a filmen és színpadon is nagyon sikeres Nyolc nő-t. Erényei: a szellemes és mulatságos párbeszédek, a parádés szerepek, melyeket most is kiváló színészek alakítanak, és mindenekelőtt a feszes és izgalmas cselekmény – amelyről most nem is mondunk többet, sőt Önöket is arra kérjük, hogy ne mondják el a történetet ismerőseiknek, hadd legyen nekik is lélegzetelállító a végkifejlet.

Fordította: Lackfi János



Szereplők

Daniel Dubois                                         Simon Kornél
Florence                                                 Kováts Adél
Felügyelő                                                Újréti László
Makréla, csavargó és festőművész            Tordy Géza
Maximin atya                                          Szirtes Balázs
Berton kisasszony                                   Balázs Andrea

Rendező: KŐVÁRY KATALIN



Fotók:
Major Attila
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2233 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x