Forró ritmusok és fülledt nyári szerelmek a SZINen
Címlap / Kultúra / Forró ritmusok és fülledt nyári szerelmek a SZINen

>

Forró ritmusok és fülledt nyári szerelmek a SZINen

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A nyár szerelmesen teljes, a SZINen pedig a mambó királya, az új albumot bemutató Lou Bega gondoskodik arról, hogy a közönség szingliként érkező tagjai párosan távozzanak a koncertjéről, a már egymásra találtak még szorosabban bújjanak egymáshoz tánc közben. A szegedi mediterráneumban a fülledtség nem csak az időjárás függvénye lesz: igazi pezsdítő, forró hangulat várja a fesztiválozókat. Az amerikai Yellowcard is vadiúj lemezével pörgeti majd a pulzust, a Parov Stelar Band a dögös Cleo Pantherrel és szintén új koronggal érkezik, a kanadai DJ fenomén Luke Fair pedig igazi, szívből jövő, csontig hatoló zenét kever majd a SZINezőknek. Már csak egy hét, és indul a legtüzesebb nyárzáró. 

Az 1949-es sláger, a Mambo no 5 50 évvel későbbi újraélesztése hozta meg Lou Begának azt a világsikert, aminek fénye a mai napig nem kopott ki. Az olasz-ugandai származású német mambócsászár nem pihent az elmúlt időben sem: új albuma, a Free again nemrég készült el – ezt el is hozza a SZINre, hogy mindenki vele együtt mozduljon a legújabb, vérpezsdítő ritmusokra. Lou, aki a Buena Vista Social Club egyik tagjával, Compay Segundoval is vett fel már közös számot, zenéjével és kisugárzásával gondoskodik róla, hogy akire ezen a nyáron még nem talált rá az igazi, az a koncert hevében biztosan párra találjon, egy forró mambó erejéig biztosan.


A nyár legizgalmasabb négy napját a Floridában alakult, de Kaliforniába áttelepült pop-punk, alterrock Yellowcard nyitja majd meg. A vadiúj album, a Southern Air akkor lesz épp’ 10 napos, mikor a fiúk színpadra állnak Szegeden. Josh, Longineu, Ryan, Sean és a „kulcsember”, énekes-gitáros Ryan Key hegedűvel vegyített, dallamos, popos rockzenéje egyedülálló élményt jelent majd.

Lesz még új zene a fentieken kívül is: a Parov Stelar Band tavasszal megjelent, The Princess című lemezét is elhozza a Partfürdőre. Az újdonsült apuka bandája garancia a hatalmas bulira, amin Cleo Panther énekesnő nem csak a hangjával kápráztat el, hanem olyan színpadi jelenséget jelent, amibe nemtől függetlenül mindenki belezúg már az első szám alatt. Akit még – a rengeteg más külföldi és magyar fellépő mellett – érdemes nagyon várni, az az amerikai DJ guru, a house szerelmese, a mindig szívből zenélő Luke Fair. A lemezlovas a groove-os house-on és technón át a progresszív funkig és az elektróig terjedő zenei skálájáról úgy fog válogatni, hogy mindenkit kellemesen megizzasszon a szegedi éjszakában.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2090 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x