Jazzy Fesztivál a Millenárison
Címlap / Kultúra / Jazzy Fesztivál a Millenárison

>

Jazzy Fesztivál a Millenárison

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Műfajuk legkiválóbb képviselőit hallhatjuk a szeptember 21-23 között a Millenárison, a stílusos és igényes zenék fiesztáján, a Jazzy Fesztiválon. Jön a gospel egyik legkiválóbb képviselője a London Community Gospel Choir, a smooth-jazz alapító, fantasztikus gitárvirtuóz, Chuck Loeb, és a legfrissebb lemezével érkező De Phazz. 

A London Community Gospel Choir, Nagy Britannia immár elsőszámú modern gospel kórusa az elmúlt évek során keresztül-kasul beutazta a Földet, csak az elmúlt évben 25 országban százezrek előtt zenéltek szeptember 21-én pedig a Millenárison mutatják be csillogó tehetségüket. A mai napig ők a szigetország legaktívabb és legismertebb gospel formációja. Az „Anglia legjobb hangja" cím mellett tíz lemezzel és több száz koncerttel büszkélkedhetnek. Tehetségüket mi sem jelzi jobban, hogy olyan nagyágyukkal dolgoztak már együtt, mint a Blur, Madonna, Elton John, Sting vagy éppen Paul Mc Cartney. Bársonyos hangok, szárnyaló ének, fantasztikus kórus, vallási áhítat, mindez művészi előadással párosulva. Párszor már megfordultak Magyarországon is, és minden alkalommal, még az ültetett nézőtereken is állva tombolt a közönség.  Idén ünneplik fennálásuk 30. évfordulóját, és most ezzel az ünnepi programmal látogatnak el hozzánk.


Jazzlegendák, Dizzy Gillespie, Bill Evans, Jim Hall, Gary Burton zenésztársa, a smoth-jazz alapító gitárvirtuóz Chuck Loeb lép színpadra a Jazzy Fesztivál második napján, szeptember 22-én, amikor is a feszes, pergő ritmusoké lesz a főszerep. A fantasztikus gitáros muzikalitása és líraisága utolérhetetlen,  az Intermezzo Trio közreműködésével felejthetetlen zenei élményt garantálnak.

Legújabb, idén májusban megjelent hanganyagát mutatja be a Jazzy Fesztivál zárónapján, szeptember 23-án Európa egyik vezető electro-jazz zenekara, a De Phazz. A színvonalas és könnyen befogadható igényes lounge zene kedvelői az Audio Elastique című, idén májusban kiadott legfrissebb cd dalai mellett természetesen a korábbi De Phazz dallamokat is élvezhetik.


Hallgass bele az alábbi linkeken:
www.youtube.com/watch?v=UnBZ4DNkjSg
www.youtube.com/watch?v=NGBvUVGBZ0Q
www.youtube.com/watch?v=WsHY_4RW0_Y
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2332 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x