HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-07-21
Kultúra

Az olvasás kultúrája napjainkban

A mai rohanó világban a legcsodálatosabb ajándék számunkra, a lehetőség, hogy agyunk kikapcsolódhasson és eközben élményekhez, új információkhoz jusson az olvasás. Ennek szeretetét nem lehet erőltetni senkivel, hisz ez olyan, mint a levegővétel, vagy épp az evés, ivás. Szomjazzuk az információt és minden olvasás alkalmával magunkba is szívunk belőle bőven, miközben agyunk arra az egy tevékenységre összpontosít. De hogyan is olvasunk manapság?


Államalapítás szimbólumokban - Augusztus 20-a titkai

Mint minden ünnepnek, úgy augusztus 20-ának is megvannak a maga jelképei, szimbólumai. Gondoljunk csak az új kenyérre, amely a nemzeti színű szalaggal átkötve minden háztartás asztalára kerül. De vajon mi is ennek a mögöttes, szimbolikus tartalma?


Hagyd kint a valóságot, avagy miért a Sziget Európa legjobb fesztiválja?

Előző cikkeinkben már felsoroltunk pár kulturális eseményt, azonban a szervezésnek hála a kulturális események sem maradtak alul a koncertekkel szemben. Egy jó tanács a jövőre nézve: nem árt, ha a 2017-es Sziget Fesztiválra már bérletet váltunk, hogy így a bulizás mellett a kultúrára is maradjon időnk. Így ugyanis olyan kulturális eseményekbe botolhat az ember, amelyekre egyébként a fesztiválon kívül is csak ritkán tudunk eljutni.


Sziget 2016-És a hatodik napon

Folytatjuk élménybeszámolónkat a 2016-os Sziget Fesztiválról, ahol a kultúrára szomjas látogatók is könnyűszerrel találhattak maguknak kedvükre való programot.


Itt volt a fél világ

Több teltházas nappal és majd’ félmilliós látogatószámmal zárt a 24. fesztivál. Itt volt a fél világ és mindenki szerette a Szigetet.


Táncon innen, könnyűzenén túl - Sziget, a művészet fellegvára

A Sziget köztudottan a nyár legnagyobb bulija! Augusztusban mindenki erről beszél, hiszen minden évben híres világsztárok lépnek fel a színpadán. De nem csak könnyűzenei élet képviselői lépnek fel a Szigeten. Ott van például a Múzeum negyed, a Fidelio klasszikus, opera és jazz színpad, és számos magyar kézműves is képviselteti magát a WAMP dizájn piacon!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


titkosrandi fej

éves
 
fotó
Tagok: Túl az 1 millión, Fotóval: 331.689


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
/img/hirdetes/krisna_v_2017_07_21.gif
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot

x